Verpleegkundige Psychiatrie Castricum regio Amsterdam

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
16-06-13
adverteerder
Zorgwerk
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Assen
telefoon
0591-745050
gezien
26 x
snelcode info
2519461

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Zorgwerk is d? specialist in werk voor de zorg- en welzijnssector. Wij helpen organisaties in de gezondheidszorg met de (tijdelijke) invulling van arbeidsplaatsen. De organisatie bestaat sinds 1997 en heeft inmiddels 26 vestigingen door heel Nederland. Voor meer informatie kijk op of .

Functie:
Verpleegkundige Psychiatrie Castricum

Ben je in het bezit van een diploma B-Verpleegkunde en wil je je eigen werktijden kunnen bepalen maar toch inhoudelijk werk verrichten? Of wil je wat extra uren werken naast je vaste baan? Solliciteer dan als verpleegkundige binnen de GGZ.

Voor een instelling binnen de geestelijke gezondheidszorg zijn wij op zoek naar verpleegkundigen met ervaring binnen de psychiatrie. Je zal op diverse psychiatrische afdelingen worden ingezet. Naast het verrichten van verpleegtechnische handelingen geef je begeleiding en persoonlijke zorg aan de cli?nt. De cli?nten zijn volwassenen en ouderen met uiteenlopende psychische en psychiatrische problemen. Een zeer inhoudelijke en afwisselende baan waarin er veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid van je wordt gevraagd.
Opties:
- Functiegroep: medisch/zorg/ontspanning

Adverteerder: Zorgwerk
Tel nr: (+31) 071-5162999
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0314134

Deel deze advertentie met:
|