Regisserend Wijkverpleegkundige (m/v) voor minimaal 24 uur…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
18-06-13
adverteerder
Zorgwerk
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Assen
telefoon
0591-745050
gezien
85 x
snelcode info
2523513

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Zorgwerk is d? specialist in werk voor de zorg- en welzijnssector. Wij helpen organisaties in de gezondheidszorg met de (tijdelijke) invulling van arbeidsplaatsen. De organisatie bestaat sinds 1997 en heeft inmiddels 26 vestigingen door heel Nederland. Voor meer informatie kijk op of .

Functie:
Regisserend Wijkverpleegkundige (m/v) voor minimaal 24 uur per week Flevoland

Jij bent als regisserend wijkverpleegkundige een voorbeeldfunctie in een zelfstandig kleinschalig team, bestaande uit verzorgenden en verpleegkundigen, die ieder een eigen professionele verantwoordelijkheid hebben. Naast het uitvoeren van de zorg, co?rdineer je de zorgverlening en ben je eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg. Er wordt gewerkt volgens zorgplannen en jij bewaakt de methodiek en inhoud. Verder ben je verantwoordelijk voor het deskundigheidsniveau en vaardigheden binnen het team. Je hanteert de juiste protocollen en draagt zorg voor medicatieveiligheid. Je coacht en hebt een rol in het inwerken en toetsen van nieuwe medewerkers en begeleiden van leerlingen en stagiaires. Je geeft medewerkers feedback, stimuleert en enthousiasmeert en maakt hierbij gebruik van je natuurlijk overwicht. Je bent gesprekspartner voor cli?nten en mantelzorgers, huisartsen en andere verwijzers, apothekers en overige instanties. Intern onderhoud je contacten met specialistisch verpleegkundigen en de zorgco?rdinator. Met laatstgenoemde vorm je een tandem en wissel je informatie uit die van belang is voor de planning, zorgregistratie- en administratie en aansturing van medewerkers. Daarnaast draag je vanuit je professie bij aan sollicitatie- en functioneringsgesprekken. Verder kom je goed tot je recht in een organisatie die in beweging is en schuw je verandering niet.Opties:
- Functiegroep: medisch/zorg/ontspanning

Adverteerder: Zorgwerk
Tel nr: (+31) 0591-745050
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0501483

Deel deze advertentie met:
|