Verzorgende IG Drachten, Surhuisterveen, Sneek, Heerenveen…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
20-06-13
adverteerder
Zorgwerk
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Assen
telefoon
0591-745050
gezien
24 x
snelcode info
2529132

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Zorgwerk is d? specialist in werk voor de zorg- en welzijnssector. Wij helpen organisaties in de gezondheidszorg met de (tijdelijke) invulling van arbeidsplaatsen. De organisatie bestaat sinds 1997 en heeft inmiddels 26 vestigingen door heel Nederland. Voor meer informatie kijk op of .

Functie:
Verzorgende IG Drachten, Surhuisterveen, Sneek, Heerenveen

Zorgwerk is per direct op zoek naar enthousiaste verzorgenden 3IG of verpleegkundigen die zelfstandig aan de slag willen binnen de wijkverpleging in Drachten, Surhuisterveen en Sneek. Ben jij een hulpverlener in hart en nieren en op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan als verzorgende IG of verpleegkundige in de regio Drachten, Surhuisterveen of Sneek? Dan is een baan in de thuiszorg iets voor jou!

Als verzorgende IG of verpleegkundige in de extramurale zorg verpleeg, verzorg en ondersteun je cli?nten in hun thuissituatie aan de hand van het zorgplan. Daarnaast signaleer en rapporteer je gezondheidsproblemen en onderhoud je indien nodig ook contact met andere hulpverleners. Uiteraard beschik jij over de nodige professionele kennis en vaardigheden om doeltreffend een waardevolle bijdrage aan de cli?ntenzorg te leveren. Jij functioneert goed in teamverband, hebt een groot inlevingsvermogen, maar kan ook zelfstandig werken.

Herken jij jezelf hierin neem dan nu contact op voor een kennismakingsgesprek op 050 305 02 00 of solliciteer direct hieronder.Opties:
- Functiegroep: medisch/zorg/ontspanning

Adverteerder: Zorgwerk
Tel nr: (+31) 071-5162999
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508277

Deel deze advertentie met:
|