Verpleegkundige voor in de gehandicaptenzorg (m/v) Amsterda…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
21-06-13
adverteerder
Zorgwerk
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Assen
telefoon
0591-745050
gezien
39 x
snelcode info
2532083

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Zorgwerk is d? specialist in werk voor de zorg- en welzijnssector. Wij helpen organisaties in de gezondheidszorg met de (tijdelijke) invulling van arbeidsplaatsen. De organisatie bestaat sinds 1997 en heeft inmiddels 26 vestigingen door heel Nederland. Voor meer informatie kijk op of .

Functie:
Verpleegkundige voor in de gehandicaptenzorg (m/v) Amsterdam

Ben jij op zoek naar een leuke baan als verpleegkundige in de gehandicaptenzorg?

In deze functie geef je sturing aan complexe taken in het verpleeghuis. Ben jij in het bezit van een diploma Verpleegkunde en BIG-geregistreerd? Heb je zin om aan de slag te gaan als verpleegkundige en heb je werkervaring en affiniteit voor clienten met een lichamelijke handicap? Dan ben je bij Zorgwerk aan het goede adres.

Wij kunnen jou een leuke en afwisselende baan bieden bij diverse zorginstellingen. Wij hebben alvast de beste zorginstellingen geselecteerd, waar je gewaardeerd wordt en waarbij de organisatie en je werkzaamheden duidelijk zijn. Naast de ondersteuning die je biedt bij het verzorgen heb je nog een belangrijke taak; het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen. In het verpleeg- en verzorgingshuis werk je als (enige) verpleegkundige. Hierbij geef je sturing in complexe taken aan het team van verzorgenden en helpenden. Het is dus essentieel dat je het leuk vindt om anderen ook te begeleiden en de vraagbaak te zijn.Opties:
- Functiegroep: medisch/zorg/ontspanning

Adverteerder: Zorgwerk
Tel nr: (+31) 050-3050200
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0490360

Deel deze advertentie met:
|