Thuishulp-A te BUSSUM Bussum regio Hilversum

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
23-06-13
adverteerder
Zorgwerk
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Assen
telefoon
0591-745050
gezien
21 x
snelcode info
2535694

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Zorgwerk is d? specialist in werk voor de zorg- en welzijnssector. Wij helpen organisaties in de gezondheidszorg met de (tijdelijke) invulling van arbeidsplaatsen. De organisatie bestaat sinds 1997 en heeft inmiddels 26 vestigingen door heel Nederland. Voor meer informatie kijk op of .

Functie:
Thuishulp-A te BUSSUM Bussum

Werkt u graag voor een ander? Als Thuishulp-A biedt u mensen een helpende hand in hun eigen huis. De werkzaamheden zijn erg divers, maar de essentie is dat u vooral het zwaardere huishoudelijk werk verricht voor uw cli?nt. Het huis is dan schoon en fris als u bent geweest waardoor u de cli?nt blij en tevreden in zijn schone huis achterlaat. Dit werk geeft een voldaan gevoel: u heeft het verschil gemaakt! Ook is het sociale contact tijdens de werkzaamheden erg belangrijk; u bent immers in iemand's priv?-omgeving. Kortom, u bent de steun en toeverlaat van de cli?nt.Opties:
- Functiegroep: overig

Adverteerder: Zorgwerk
Tel nr: (+31) 033-3030210
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0505254

Deel deze advertentie met:
|