Helpende niveau 2 met medicatiemodule (thuiszorg) Haarlem .…

Zorgwerk is d? specialist in werk voor de zorg- en welzijnssector. Wij helpen organisaties in de gezondheidszorg met de (tijdelijke) invulling van arbeidsplaatsen. De organisatie bestaat sinds 1997 en heeft inmiddels 26 vestigingen door heel Nederland. Voor meer informatie kijk op of .

Functie:
Helpende niveau 2 met medicatiemodule (thuiszorg) Haarlem .

Begin de dag goed!

Als Helpende bied je mensen ondersteuning in hun persoonlijke verzorging. Als jij niet bent geweest, kan de dag van de cli?nt niet goed beginnen. Jij maakt dus het verschil of de cli?nt een fijne dag gaat hebben! Of later op de dag, als je mensen helpt om zich klaar te maken voor de nacht. Deze mensen zijn hulpbehoevend en samen met jouw hulp kunnen zij nog thuis wonen (thuiszorg).

Je ondersteunt de mensen met het wassen, aankleden, eventueel het aantrekken van steunkousen en het verzorgen van het ontbijt. Kortom, de cli?nt zit echt op jou te wachten en is dankbaar als je goed je werk hebt gedaan! Je helpt de cli?nt met de persoonlijke verzorging aan de hand van een zorgplan.

Heb jij een opleiding of werkervaring in de gezondheidszorg en vind je het fijn met mensen om te gaan, dan is de functie van Helpende wellicht iets voor jou. Heb je ervaring in de thuiszorg, maar nog niet in een verzorgingshuis, meld je dan aan. Of heb je juist ervaring in een verzorgingshuis en nog niet in de thuiszorg. Zorgwerk helpt jou dan weer om je breed te orienteren. Aan beide woonomgevingen zitten interessante kanten. In alle situaties zorg jij ervoor dat dag goed begint.

- Verzorging van woning/kleding/maaltijden
- Persoonsgerichte lichamelijke verzorging
- Aankleden/baden en douchen
- Helpen met toiletgang
- Steunkousen aan- en uittrekkenOpties:
- Functiegroep: medisch/zorg/ontspanning

Adverteerder: Zorgwerk
Tel nr: (+31) 033-3030210
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508618
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 23-06-13
  • Adverteerder Zorgwerk
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 30-06-2013
  • Plaatsnaam Assen
  • Telefoon 0591-745050
  • Bekeken 25 x
  • Snelcode info 2535703

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.