Verpleegkundige (thuiszorg) Haarlem . regio Amsterdam

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
23-06-13
adverteerder
Zorgwerk
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Assen
telefoon
0591-745050
gezien
20 x
snelcode info
2535821

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Zorgwerk is d? specialist in werk voor de zorg- en welzijnssector. Wij helpen organisaties in de gezondheidszorg met de (tijdelijke) invulling van arbeidsplaatsen. De organisatie bestaat sinds 1997 en heeft inmiddels 26 vestigingen door heel Nederland. Voor meer informatie kijk op of .

Functie:
Verpleegkundige (thuiszorg) Haarlem .

1 op 1 contact in de thuiszorg!

Ben jij in het bezit van een diploma Verpleegkunde en BIG-geregistreerd? Heb je zin om aan de slag te gaan als verpleegkundige? Dan ben je bij Zorgwerk Uitzendbureau aan het goede adres. Wij kunnen jou een leuke en afwisselende baan bieden in de thuiszorg. Wij hebben alvast de beste zorginstellingen geselecteerd, waar je gewaardeerd wordt en waarbij de organisatie en je werkzaamheden duidelijk zijn.

Je werkt zelfstandig en hebt individueel contact bij de cli?nt thuis. Wat is nu mooier dan in de persoonlijke omgeving van de cli?nt zorg te bieden waardoor deze langer thuis kan blijven wonen? Hier gaat het om 1 op 1 zorg waardoor je je volledig op 1 cli?nt kunt concentreren. Je bouwt een relatie op met de cli?nt.

- Verpleegtechnische handelingen
- ADL
- Voorlichting geven
- Mensen begeleidenOpties:
- Functiegroep: medisch/zorg/ontspanning

Adverteerder: Zorgwerk
Tel nr: (+31) 050-3050200
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508680

Deel deze advertentie met:
|