Verzorgende IG (m/v); West Brabant Regio Breda, Oosterhout,…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
24-06-13
adverteerder
Zorgwerk
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Assen
telefoon
0591-745050
gezien
23 x
snelcode info
2537538

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Zorgwerk is d? specialist in werk voor de zorg- en welzijnssector. Wij helpen organisaties in de gezondheidszorg met de (tijdelijke) invulling van arbeidsplaatsen. De organisatie bestaat sinds 1997 en heeft inmiddels 26 vestigingen door heel Nederland. Voor meer informatie kijk op of .

Functie:
Verzorgende IG (m/v); West Brabant Regio Breda, Oosterhout, Etten-Leur, Bavel etc.

Bent u een hulpverlener in hart en nieren en op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan als verzorgende IG in de regio Breda? Wilt u meer flexibiliteit maar toch verantwoordelijk en inhoudelijk werk doen? Of wilt u wat extra uren werken naast uw vaste baan? Solliciteer dan op nu op de vacature voor verzorgende IG in West-Brabant! Als verzorgende IG heeft u een breed takenpakket en bent u verantwoordelijk voor de zorg en begeleiding van cli?nten. Naast de dagelijkse verzorgende taken als wassen en aankleden, voert u verpleegtechnische handelingen uit en werkt u met diverse disciplines samen om met elkaar de best mogelijke zorg te kunnen verlenen. Verder signaleert u gezondheidsproblemen en onderhoudt u contact met andere hulpverleners. Voor bewoners en familie biedt u een luisterend oor en betrekt hen bij gebeurtenissen en/of veranderingen die invloed hebben op de dagelijkse zorgverlening. Het is essentieel dat u het vertrouwen uitstraalt dat u de handeling die op dat moment moet plaatsvinden op de juiste manier kunt uitvoeren. Immers, voor de cli?nt is dat een spannend moment. De werkzaamheden kunnen zich op verschillende locaties (in de regio Breda) afspelen: bij mensen thuis, in verpleeg- en verzorgingshuizen of in andere zorginstellingen zoals revalidatiecentra, gehandicaptenzorg en de geestelijke gezondheidszorg. Kortom, u ondersteunt de cli?nt.Opties:
- Functiegroep: medisch/zorg/ontspanning

Adverteerder: Zorgwerk
Tel nr: (+31) 033-3030210
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0487715

Deel deze advertentie met:
|