Bijbaan voor studenten verpleegkunde Breda . regio Breda

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
24-06-13
adverteerder
Zorgwerk
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Assen
telefoon
0591-745050
gezien
25 x
snelcode info
2537545

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Zorgwerk is d? specialist in werk voor de zorg- en welzijnssector. Wij helpen organisaties in de gezondheidszorg met de (tijdelijke) invulling van arbeidsplaatsen. De organisatie bestaat sinds 1997 en heeft inmiddels 26 vestigingen door heel Nederland. Voor meer informatie kijk op of .

Functie:
Bijbaan voor studenten verpleegkunde Breda .

Als student verpleegkunde kun je vanaf je tweede jaar aan de slag in de zorg. Afhankelijk van hoe ver je bent in je opleiding ga je aan de slag als: verpleeghulp, helpende niveau 2 of verzorgende IG.
Door op deze manier invulling te geven aan je bijbaan kun je alvast: ervaring op doen in de zorg, een mooi cv opbouwen en een kijkje nemen in de keuken bij verschillende zorginstellingen in de regio Breda. Daarnaast krijg je een salaris conform de CAO VVT en niet te vergeten natuurlijk de onregelmatigheidstoeslag.
Bij Zorgwerk ben je vrij om zelf te bepalen wanneer, hoe lang en waar je wil werken. Dit geeft je de mogelijkheid om het perfect te combineren met je studie.Opties:
- Functiegroep: medisch/zorg/ontspanning

Adverteerder: Zorgwerk
Tel nr: (+31) 033-3030210
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507096

Deel deze advertentie met:
|