Helpende (thuiszorg) Gouda en omgeving regio Gouda

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
24-06-13
adverteerder
Zorgwerk
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Assen
telefoon
0591-745050
gezien
18 x
snelcode info
2537549

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Zorgwerk is d? specialist in werk voor de zorg- en welzijnssector. Wij helpen organisaties in de gezondheidszorg met de (tijdelijke) invulling van arbeidsplaatsen. De organisatie bestaat sinds 1997 en heeft inmiddels 26 vestigingen door heel Nederland. Voor meer informatie kijk op of .

Functie:
Helpende (thuiszorg) Gouda en omgeving

Begin de dag goed!
Als Helpende bied je mensen ondersteuning in hun persoonlijke verzorging. Je ondersteunt de mensen met het wassen, aankleden, eventueel het aantrekken van steunkousen en het verzorgen van het ontbijt. Kortom, de cli?nt zit echt op jou te wachten en is dankbaar als je goed je werk hebt gedaan! Je kunt aan de slag in verschillende sectoren, zoals verzorgings- en verpleeghuizen, de thuiszorg, GGZ en gehandicaptenzorg. Heb jij een opleiding of werkervaring in de gezondheidszorg en vind je het fijn met mensen om te gaan, dan is de functie van Helpende wellicht iets voor jou.
Opties:
- Functiegroep: medisch/zorg/ontspanning

Adverteerder: Zorgwerk
Tel nr: (+31) 033-3030210
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508140

Deel deze advertentie met:
|