Verpleegkundige (thuiszorg) Amstelveen Noord regio Amsterd…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
24-06-13
adverteerder
Zorgwerk
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Assen
telefoon
0591-745050
gezien
34 x
snelcode info
2537559

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Zorgwerk is d? specialist in werk voor de zorg- en welzijnssector. Wij helpen organisaties in de gezondheidszorg met de (tijdelijke) invulling van arbeidsplaatsen. De organisatie bestaat sinds 1997 en heeft inmiddels 26 vestigingen door heel Nederland. Voor meer informatie kijk op of .

Functie:
Verpleegkundige (thuiszorg) Amstelveen Noord

Voor verschillende zelfsturende wijkteams in Amstelveen Noord zijn wij op zoek naar enthousiaste en gediplomeerde verpleegkundigen. De zelfsturende wijkteams zijn kleine teams van maximaal 15 medewerkers welke specifiek op hun eigen stukje wijk gericht zijn.
Je werkzaamheden spelen zich af bij de cli?nt thuis. Op deze manier zorg jij ervoor dat een cli?nt zo lang mogelijk in zijn of haar eigen vertrouwde omgeving kan blijven wonen. Als verpleegkundige verleen je begeleiding, verpleging en verzorging aan cli?nten met de daaraan verbonden voorbehouden verpleegtechnische handelingen en verantwoordelijkheden. Je signaleert gezondheidsproblemen en onderhoudt contacten met andere hulpverleners. Een belangrijk onderdeel van je werk is ook het luisteren naar de wensen van de cli?nten.
Ben jij in het bezit van een diploma Verpleegkunde ben je BIG-geregistreerd? Heb je zin om aan de slag te gaan als verpleegkundige en heb je recente werkervaring in de gezondheidszorg? Dan is Zorgwerk op zoek naar jou!Opties:
- Functiegroep: medisch/zorg/ontspanning

Adverteerder: Zorgwerk
Tel nr: (+31) 033-3030210
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0498330

Deel deze advertentie met:
|