Verzorgende 3IG/Verpleegkundigen Hoekse Waard regio Hoogv…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
24-06-13
adverteerder
Zorgwerk
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Assen
telefoon
0591-745050
gezien
23 x
snelcode info
2537572

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Zorgwerk is d? specialist in werk voor de zorg- en welzijnssector. Wij helpen organisaties in de gezondheidszorg met de (tijdelijke) invulling van arbeidsplaatsen. De organisatie bestaat sinds 1997 en heeft inmiddels 26 vestigingen door heel Nederland. Voor meer informatie kijk op of .

Functie:
Verzorgende 3IG/Verpleegkundigen Hoekse Waard

In de wijkverpleging heb je een belangrijke taak bij de verzorging en verpleging van cli?nten in hun thuisomgeving. Je signaleert gezondheidsproblemen, ondersteunt bij verzorgende taken (zoals wassen en aankleden) en je voert verpleegtechnische handelingen uit. Een belangrijk onderdeel van je werk vormt de communicatie met de cli?nt en met andere hulpverleners. Door het voeren van gesprekken en aandachtig te luisteren, kun je de zorgvraag optimaal vervullen. Het is essentieel dat je hierbij het vertrouwen uitstraalt dat je de zorghandelingen op een goede manier kunt uitvoeren.

Als wijkverpleegkundige/verzorgende vorm je een belangrijke schakel binnen het zorgproces, waarbij zelfstandigheid, professionaliteit, flexibiliteit en alertheid belangrijk zijn bij het vervullen van de zorgvraag.
Opties:
- Functiegroep: medisch/zorg/ontspanning

Adverteerder: Zorgwerk
Tel nr: (+31) 050-3050200
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0487289

Deel deze advertentie met:
|