Verpleegkundige (m/v). Breda . Breda . regio Breda

Zorgwerk is d? specialist in werk voor de zorg- en welzijnssector. Wij helpen organisaties in de gezondheidszorg met de (tijdelijke) invulling van arbeidsplaatsen. De organisatie bestaat sinds 1997 en heeft inmiddels 26 vestigingen door heel Nederland. Voor meer informatie kijk op of .

Functie:
Verpleegkundige (m/v). Breda . Breda .

Bent u in het bezit van een diploma Verpleegkunde, BIG-geregistreerd en wilt u meer flexibiliteit maar toch verantwoordelijk en inhoudelijk werk doen in Breda en omgeving? Of wilt u wat extra uren werken naast uw vaste baan? Solliciteer dan op ??n van onze vacatures voor verpleegkundigen in de omgeving Breda!

Voor verpleegkundigen bieden wij banen in ziekenhuizen, in de ouderenzorg, de GGZ of in de gehandicaptenzorg. Ziekenhuis: Als professional in het ziekenhuis werkt u in een team van verpleegkundigen waarin u als verpleegkundige uw technische kant kan laten zien. Er is voortdurend actie op de werkvloer. Een baan bij Zorgwerk biedt u ook de mogelijkheid om kennis te maken met een diversiteit aan cli?nten.
Verpleeghuis: Als professional in het verpleeghuis geeft u sturing aan complexe taken. Naast de ondersteuning die u biedt bij het verzorgen heeft u nog een belangrijke taak: het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen. In het verpleeg- en verzorgingshuis werkt u als (enige) verpleegkundige. Hierbij geeft u sturing aan het team van verzorgenden en helpenden. Het is dus essentieel dat u het leuk vindt om anderen te begeleiden en een vraagbaak te zijn.
Thuiszorg: Als professional in de thuiszorg bent u zelfstandig en flexibel in werkzaamheden en werktijden. U bent in staat om te improviseren en weet ook uw grenzen te bewaken. Verder bent u bekwaam in alle relevante verpleegtechnische handelingen die voorkomen in de wijk. U houdt van aanpakken en u hebt een positieve klantgerichte instelling.Opties:
- Functiegroep: medisch/zorg/ontspanning

Adverteerder: Zorgwerk
Tel nr: (+31) 050-3050200
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0487716
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 24-06-13
  • Adverteerder Zorgwerk
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 30-06-2013
  • Plaatsnaam Assen
  • Telefoon 0591-745050
  • Bekeken 35 x
  • Snelcode info 2537604

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.