Verpleegkundige Rotterdam regio Rotterdam

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
24-06-13
adverteerder
Zorgwerk
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Assen
telefoon
0591-745050
gezien
24 x
snelcode info
2537607

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Zorgwerk is d? specialist in werk voor de zorg- en welzijnssector. Wij helpen organisaties in de gezondheidszorg met de (tijdelijke) invulling van arbeidsplaatsen. De organisatie bestaat sinds 1997 en heeft inmiddels 26 vestigingen door heel Nederland. Voor meer informatie kijk op of .

Functie:
Verpleegkundige Rotterdam

Ben jij in het bezit van een diploma Verpleegkunde en BIG-geregistreerd en wil je meer flexibiliteit maar toch verantwoordelijk en inhoudelijk werk doen? Solliciteer dan op onze vacature voor het specialistisch volwassenenteam voor een thuiszorgorganisatie.
Wij bieden je een baan waarin je als verpleegkundige jouw technische kant kan laten zien. Je belangrijkste taak is het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen. Je bent dan ook bekwaam in alle relevante verpleegtechnische handelingen die voorkomen in de wijk. Je houdt van aanpakken en je hebt een positieve klantgerichte instelling.Opties:
- Functiegroep: medisch/zorg/ontspanning

Adverteerder: Zorgwerk
Tel nr: (+31) 050-3050200
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0501994

Deel deze advertentie met:
|