WAN-Hoofd/Zorgcoordinator 't Gooi regio Hilversum

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
24-06-13
adverteerder
Zorgwerk
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Assen
telefoon
0591-745050
gezien
24 x
snelcode info
2537615

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Zorgwerk is d? specialist in werk voor de zorg- en welzijnssector. Wij helpen organisaties in de gezondheidszorg met de (tijdelijke) invulling van arbeidsplaatsen. De organisatie bestaat sinds 1997 en heeft inmiddels 26 vestigingen door heel Nederland. Voor meer informatie kijk op of .

Functie:
WAN-Hoofd/Zorgcoordinator 't Gooi

Geef sturing aan complexe taken in het verzorg- of verpleeghuis. Ben jij in het bezit van een diploma Verpleegkunde en BIG-geregistreerd? Heb je zin om aan de slag te gaan als verpleegkundige/WAN hoofd? Dan ben je bij Zorgwerk Uitzendbureau aan het goede adres. Wij kunnen jou een leuke en afwisselende baan bieden bij diverse zorginstellingen, zoals verpleeg- en verzorgingshuizen. Wij hebben alvast de beste zorginstellingen geselecteerd, waar je gewaardeerd wordt en waarbij de organisatie en je werkzaamheden duidelijk zijn. Naast de ondersteuning die je biedt bij het verzorgen heb je nog een belangrijke taak; het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen. In het verpleeg- en verzorgingshuis werk je als (enige) verpleegkundige. Hierbij geef je sturing in complexe taken aan het team van verzorgende en helpende. Het is dus essentieel dat je het leuk vindt om anderen ook te begeleiden en de vraagbaak te zijn.Opties:
- Functiegroep: medisch/zorg/ontspanning

Adverteerder: Zorgwerk
Tel nr: (+31) 050-3050200
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0496123

Deel deze advertentie met:
|