Verpleegkundige Ziekenhuis Rotterdam regio Rotterdam

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
24-06-13
adverteerder
Zorgwerk
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Assen
telefoon
0591-745050
gezien
22 x
snelcode info
2537657

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Zorgwerk is d? specialist in werk voor de zorg- en welzijnssector. Wij helpen organisaties in de gezondheidszorg met de (tijdelijke) invulling van arbeidsplaatsen. De organisatie bestaat sinds 1997 en heeft inmiddels 26 vestigingen door heel Nederland. Voor meer informatie kijk op of .

Functie:
Verpleegkundige Ziekenhuis Rotterdam

Heb je net je diploma en wil je meer ervaring op doen in het ziekenhuis? Bijverdienen in je eigen tijd? Of ben je op zoek naar een flexibele baan als verpleegkundige waarbij je je agenda zelf indeelt? Dan ben je bij Zorgwerk Personeelsdiensten aan het goede adres. Wij kunnen jou een leuke en afwisselende baan bieden bij diverse ziekenhuizen. Wij hebben alvast de beste zorginstellingen geselecteerd, waar je gewaardeerd wordt en waarbij de organisatie en je werkzaamheden duidelijk zijn. - Verpleegtechnische handelingen - ADL - Voorlichting geven - Mensen begeleidenOpties:
- Functiegroep: medisch/zorg/ontspanning

Adverteerder: Zorgwerk
Tel nr: (+31) 050-3050200
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0501963

Deel deze advertentie met:
|