Verzorgende IG Soest en Baarn regio Amersfoort

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
26-06-13
adverteerder
Zorgwerk
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Assen
telefoon
0591-745050
gezien
19 x
snelcode info
2541876

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Zorgwerk is d? specialist in werk voor de zorg- en welzijnssector. Wij helpen organisaties in de gezondheidszorg met de (tijdelijke) invulling van arbeidsplaatsen. De organisatie bestaat sinds 1997 en heeft inmiddels 26 vestigingen door heel Nederland. Voor meer informatie kijk op of .

Functie:
Verzorgende IG Soest en Baarn

Bent u een hulpverlener in hart en nieren en op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan als verzorgende IG?
U kunt bij ons terecht voor extra diensten en vaste functies, ook kunt u werkervaring opdoen als opmaat naar een vaste baan.

Als verzorgende IG heeft u een breed takenpakket en bent u verantwoordelijk voor de zorg en begeleiding van cli?nten. Naast de dagelijkse verzorgende taken als wassen en aankleden, voert u verpleegtechnische handelingen uit.
Daarnaast ben u verantwoordelijk voor het signalering van gezondheidsproblemen en het onderhouden van contact met verschillende disciplines. U biedt een luisterend oor voor familie en betrekt hen bij gebeurtenissen en/of veranderingen die invloed hebben op de dagelijkse zorgverlening. Werkt u graag in teamverband en weet u van aanpakken, neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

De werkzaamheden kunnen zich op verschillende locaties afspelen: aan u de keuze of u in de thuiszorg, verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg en/of gehandicaptenzorg wilt werken.Opties:
- Functiegroep: medisch/zorg/ontspanning

Adverteerder: Zorgwerk
Tel nr: (+31) 071-5162999
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508823

Deel deze advertentie met:
|