Gediplomeerde Helpende gezocht! Berkel & Rodenrijs en Bleis…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
26-06-13
adverteerder
Zorgwerk
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Assen
telefoon
0591-745050
gezien
30 x
snelcode info
2541934

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Zorgwerk is d? specialist in werk voor de zorg- en welzijnssector. Wij helpen organisaties in de gezondheidszorg met de (tijdelijke) invulling van arbeidsplaatsen. De organisatie bestaat sinds 1997 en heeft inmiddels 26 vestigingen door heel Nederland. Voor meer informatie kijk op of .

Functie:
Gediplomeerde Helpende gezocht! Berkel & Rodenrijs en Bleiswijk

Werken in een verzorgings- en/of verpleeghuis is hard werken, maar ook zeer dankbaar werk. Voor verschillende verzorgings- en verpleeghuizen in Lansingerland zijn wij op zoek naar gediplomeerde helpende.
Als Helpende bied je ondersteuning op een PG- of somatische afdeling van een verzorgings- of verpleeghuis. Je helpt de cli?nt met de persoonlijke verzorging aan de hand van een zorgplan. Met je collega's zorg je ervoor dat de bewoners het naar hun zin hebben en een fijne dag hebben. Jij moet in staat zijn om zelfstandig te kunnen werken, een vertrouwensband kunnen opbouwen met cli?nten. De taken zijn gericht op lichamelijke verzorging en begeleiding van de klant;

- helpen bij het aan- en uitkleden
- helpen bij het wassen
- helpen bij het aan- en uittrekken steunkousen
- helpen bij het in of uit bed gaan evt. met een tillift
Opties:
- Functiegroep: medisch/zorg/ontspanning

Adverteerder: Zorgwerk
Tel nr: (+31) 070-3117500
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508880

Deel deze advertentie met:
|