Vakantiewerk Helpende Amersfoort en omgeving regio Amersfo…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
26-06-13
adverteerder
Zorgwerk
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Assen
telefoon
0591-745050
gezien
33 x
snelcode info
2541937

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Zorgwerk is d? specialist in werk voor de zorg- en welzijnssector. Wij helpen organisaties in de gezondheidszorg met de (tijdelijke) invulling van arbeidsplaatsen. De organisatie bestaat sinds 1997 en heeft inmiddels 26 vestigingen door heel Nederland. Voor meer informatie kijk op of .

Functie:
Vakantiewerk Helpende Amersfoort en omgeving

Bent u in het bezit van het diploma helpende niveau 2, heeft u affiniteit met de ouderenzorg en wilt u extra werken komende zomer? Dan is Zorgwerk Amersfoort op zoek naar u!

Als helpende begeleidt u de cli?nten bij de dagelijkse bezigheden. U weet de verzorgende taken nauwkeurig uit te voeren en bent bekend met de tillift.
U heeft een professionele werkhouding, hart voor de cli?nten en staat goed in contact met uw collega's. U kunt een luisterend oor bieden en staat de familie van de cli?nten op professionele wijze te woord. Bent u een zorgverlener in hart en nieren en op zoek naar vakantiewerk? Neem dan vandaag nog contact op met Zorgwerk Amersfoort.Opties:
- Functiegroep: overig

Adverteerder: Zorgwerk
Tel nr: (+31) 070-3117500
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508883

Deel deze advertentie met:
|