Wijkverzorgende Helvoirt en Haaren regio Tilburg

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
26-06-13
adverteerder
Zorgwerk
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Assen
telefoon
0591-745050
gezien
33 x
snelcode info
2542022

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Zorgwerk is d? specialist in werk voor de zorg- en welzijnssector. Wij helpen organisaties in de gezondheidszorg met de (tijdelijke) invulling van arbeidsplaatsen. De organisatie bestaat sinds 1997 en heeft inmiddels 26 vestigingen door heel Nederland. Voor meer informatie kijk op of .

Functie:
Wijkverzorgende Helvoirt en Haaren

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar enthousiaste Verzorgende die willen werken in de wijk in Helvoirt en Haaren. Heb je een diploma Verzorgende en heb jij een hart voor de zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het betreft een functie in de extramurale zorg. Bij onze opdrachtgever bied jij begeleiding, verpleging en verzorging aan cli?nten met de daaraan verbonden voorbehouden handelingen en verantwoordelijkheden. Uiteraard beschik jij over de nodige professionele kennis en vaardigheden om een waardevolle bijdrage aan de cli?ntenzorg te leveren. Jij kan zelfstandig werken en hebt een groot inlevingsvermogen.Opties:
- Functiegroep: medisch/zorg/ontspanning

Adverteerder: Zorgwerk
Tel nr: (+31) 070-3117500
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508952

Deel deze advertentie met:
|