Verzorgende 3 IG Tilburg regio Tilburg

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
26-06-13
adverteerder
Zorgwerk
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Assen
telefoon
0591-745050
gezien
35 x
snelcode info
2542052

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Zorgwerk is d? specialist in werk voor de zorg- en welzijnssector. Wij helpen organisaties in de gezondheidszorg met de (tijdelijke) invulling van arbeidsplaatsen. De organisatie bestaat sinds 1997 en heeft inmiddels 26 vestigingen door heel Nederland. Voor meer informatie kijk op of .

Functie:
Verzorgende 3 IG Tilburg

Ben je op zoek naar een baan als professional in de zorg? Heb je een diploma Verzorgende IG en heb jij een hart voor de zorg? Wil je werken wanneer het jou uit komt? Voor diverse organisaties in Tilburg en omgeving zijn wij op zoek naar jou!

Zorgwerk komt graag direct in contact met enthousiaste Verzorgende IG. Als verzorgende IG kan je zowel intramuraal als extramuraal aan de slag. Bij onze opdrachtgevers verleen jij begeleiding, verpleging en verzorging van cli?nten met de daaraan verbonden voorbehouden handelingen en verantwoordelijkheden. Uiteraard beschik jij over de nodige professionele kennis en vaardigheden om doeltreffend een waardevolle bijdrage aan de cli?ntenzorg te leveren. Jij functioneert goed in teamverband, hebt een groot inlevingsvermogen en kan ook zelfstandig werken.Opties:
- Functiegroep: medisch/zorg/ontspanning

Adverteerder: Zorgwerk
Tel nr: (+31) 070-3117500
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508980

Deel deze advertentie met:
|