Verpleegkundige Tilburg regio Tilburg

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
26-06-13
adverteerder
Zorgwerk
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Assen
telefoon
0591-745050
gezien
76 x
snelcode info
2542057

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Zorgwerk is d? specialist in werk voor de zorg- en welzijnssector. Wij helpen organisaties in de gezondheidszorg met de (tijdelijke) invulling van arbeidsplaatsen. De organisatie bestaat sinds 1997 en heeft inmiddels 26 vestigingen door heel Nederland. Voor meer informatie kijk op of .

Functie:
Verpleegkundige Tilburg

Ben je op zoek naar een baan als professional in de zorg? Heb je een diploma Verpleegkunde en heb jij een hart voor de zorg? Wil je werken wanneer het jou uit komt? Voor diverse organisaties in Tilburg en omgeving zijn wij op zoek naar jou!

Je bent en voelt je als verpleegkundige verantwoordelijk voor cli?nten en voor de co?rdinatie van de zorg. Je zoekt naar oplossingen voor complexe en niet-alledaagse zorgvragen. Je kunt als verpleegkundige zowel intramuraal als extramuraal aan de slag. Je voert verpleegtechnische handelingen uit en ondersteunt bij het verzorgen. Je hebt een zelfstandige functie en coacht het zorgteam op zorginhoudelijk zaken.Opties:
- Functiegroep: medisch/zorg/ontspanning

Adverteerder: Zorgwerk
Tel nr: (+31) 070-3117500
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508985

Deel deze advertentie met:
|