Stage voor HBO & WO studenten / starters Apeldoorn regio A…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
28-06-13
adverteerder
Zorgwerk
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Assen
telefoon
0591-745050
gezien
39 x
snelcode info
2548674

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Zorgwerk is d? specialist in werk voor de zorg- en welzijnssector. Wij helpen organisaties in de gezondheidszorg met de (tijdelijke) invulling van arbeidsplaatsen. De organisatie bestaat sinds 1997 en heeft inmiddels 26 vestigingen door heel Nederland. Voor meer informatie kijk op of

Functie:
Stage voor HBO & WO studenten / starters Apeldoorn

Ben je nog bezig met je HBO of WO studie of heb je die net afgerond en wil je je kansen op de arbeidsmarkt vergroten en tegelijkertijd brede en afwisselende werkervaring opdoen? Zorgwerk Personeelsdiensten biedt jou deze kans!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde studenten of net afgestudeerden die in een bepaalde periode werkervaring willen opdoen op ??n van onze vestigingen in Nederland. Je krijgt de kans om mee te werken in een groeiende en dynamische organisatie. Zo kun je werkervaring opdoen op het gebied van communicatieve vaardigheden, HR, commerci?le activiteiten, systemen en ICT, administratieve en bedrijfsmatige processen. Het contact met medewerkers en opdrachtgevers staat in dit alles centraal.Opties:
- Functiegroep: onderwijs/onderzoek

Adverteerder: Zorgwerk
Tel nr: (+31) 071-5162999
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0502986

Deel deze advertentie met:
|