Verpleegkundige/ Verzorgende (V&V) Emmen, Coevorden, Dalen…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
29-06-13
adverteerder
Zorgwerk
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Assen
telefoon
0591-745050
gezien
46 x
snelcode info
2551705

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Zorgwerk is d? specialist in werk voor de zorg- en welzijnssector. Wij helpen organisaties in de gezondheidszorg met de (tijdelijke) invulling van arbeidsplaatsen. De organisatie bestaat sinds 1997 en heeft inmiddels 26 vestigingen door heel Nederland. Voor meer informatie kijk op of .

Functie:
Verpleegkundige/ Verzorgende (V&V) Emmen, Coevorden, Dalen, Klazienaveen

Voor diverse verpleeg- en verzorgingshuizen in Emmen . zijn wij op zoek naar Verpleegkundigen / Verzorgenden IG.
Als verpleegkundige of verzorgende IG heb je een breed takenpakket en ben je verantwoordelijkheid voor de zorg en begeleiding van cli?nten.
Naast de dagelijkse verzorgende taken als wassen en aankleden, voer je verpleegtechnische handelingen uit en werk je met diverse disciplines samen om met elkaar de best mogelijke zorg te kunnen verlenen.
Je signaleert en gaat in op de diverse behoeften en gedragingen van de bewoners en zoekt naar oplossingen om bewoners zo optimaal mogelijk te kunnen laten functioneren.
Voor bewoners en familie biedt je een luisterend oor en betrekt hen bij gebeurtenissen en/of veranderingen die invloed hebben op de dagelijkse zorgverleningOpties:
- Functiegroep: medisch/zorg/ontspanning

Adverteerder: Zorgwerk
Tel nr: (+31) 0591-745050
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0509206

Deel deze advertentie met:
|