GZ Psycholoog Rotterdam regio Rotterdam

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
30-06-13
adverteerder
Zorgwerk
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Assen
telefoon
0591-745050
gezien
35 x
snelcode info
2553042

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Zorgwerk is d? specialist in werk voor de zorg- en welzijnssector. Wij helpen organisaties in de gezondheidszorg met de (tijdelijke) invulling van arbeidsplaatsen. De organisatie bestaat sinds 1997 en heeft inmiddels 26 vestigingen door heel Nederland. Voor meer informatie kijk op of .

Functie:
GZ Psycholoog Rotterdam

Werken in de (verslavings)psychiatrie betekent dat je werkt met pati?nten met verschillende, complexe ziektebeelden, wat het werk voor jou boeiend maakt. Bovendien is de (verslavings)psychiatrie een nog jonge medische wetenschap. Er valt nog zoveel te ontdekken. Met deze functie cre?er je niet alleen perspectief voor de pati?nt, maar ook voor jezelf.

Je zit met je neus in de wetenschap, maar werkt ook aan de ontwikkeling van complexe behandelplannen. Daarnaast heb je veel persoonlijk contact met je pati?nten en maak je bijvoorbeeld risico-taxaties, delictanalyses en risicomanagementplannen. Bij de opdrachtgever werk je in multidisciplinaire teams. Wat voor jou betekent dat je samenwerkt met Psychiaters en Artsen, maar ook dat je andere collega's ondersteunt, adviseert, traint en stimuleert tot verdere ontwikkeling.




Opties:
- Functiegroep: medisch/zorg/ontspanning

Adverteerder: Zorgwerk
Tel nr: (+31) 0591-745050
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0509320

Deel deze advertentie met:
|