Mijn Makelaar

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
20-04-17
adverteerder
Mijn Makelaar Michel Vene…
type
aangeboden
adverteert sinds
27-09-2010
plaatsnaam
Vries
telefoon
0592 - 54 31 60
gezien
6 x
snelcode info
605072

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Mijn Makelaar Michel Venema. Mijn Makelaar is een nationaal opererende makelaarsorganisatie die haar bestaansrecht ontleent aan de kwaliteit en inzet van haar lokale makelaarskantoren. Een gedurfd concept, dat wel, maar ook een heel succesvolle. Want in feite zijn de afzonderlijke makelaars dé bouwstenen van het Mijn Makelaar-concept. Niet voor niets dus dat deze kantoren van heel goede huize moeten komen om onderdeel daarvan uit te mogen maken. En dat doen ze dan ook.

De aangesloten makelaars zijn stuk voor stuk sterk lokale spelers met een ondernemersmentaliteit en diepgeworteld in het gebied waarin zij actief zijn. Vakkundige medewerkers, aangesloten bij de NVM, die weten wat er in de woningmarkt speelt en wat mensen beweegt. En die een goede relatie met mensen ook belangrijk vinden.

Gesteund door de kennis en expertise van het groter geheel, maar tegelijkertijd zó dichtbij. Gericht op fullservice door een innovatief en compleet dienstenpakket, maar tegelijkertijd ook persoonlijk en laagdrempelig. Een gouden combinatie, waardoor Mijn Makelaar tevens in staat is duidelijk met u te communiceren en u helderheid in zaken te geven. En uiteindelijk altijd een oplossing vindt voor uw woningvraagstuk. Tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding uiteraard.

Persoonlijk. Doeltreffend. Actief. Dat is de kracht van Mijn Makelaar.

Deel deze advertentie met:
|