Positief opvoeden

prijs
€ 90
datum plaatsing
26-09-17
conditie
gebruikt
adverteerder
K van der Ley
type
aangeboden
adverteert sinds
06-08-2011
plaatsnaam
Assen
telefoon
0620830982
gezien
9 x
snelcode info
829717

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Opvoeden is niet altijd even makkelijk.
Er wordt steeds meer van kinderen gevraagd en kinderen groeien op in een wereld die snel verandert. We zijn vaak niet die perfecte opvoeder die we graag zouden willen zijn, omdat we naast opvoeder ook mens zijn. Ook wij worden deels bepaald door de opvoeding die wij van onze ouders kregen. Kinderen willen tegenwoordig meedenken, meepraten en meedoen en niet meer zonder meer gehoorzamen en bevelen opvolgen. Wat wij van onze ouders hebben geleerd is vaak datgene wat we niet willen doen.
Maar hoe dan wel?
Leer een andere manier van opvoeden kennen!
Gebaseerd op bemoediging! Zelf moediger worden en je kinderen bemoedigen in plaats van mopperen, zeuren, dreigen etc Uitgaan van de sterke kanten van opvoeder en kind, maar waar ook aandacht is voor grenzen stellen en respect voor elkaar.
Het is mogelijk om je als echtpaar op te geven dan kom ik bij jullie thuis op de
woensdagochtend van 9-11 of op een avond. De kosten zijn 90 euro pp voor 4 bijeenkomsten en benzinekosten 0.19 per kilometer.Het vervolg is ook weer 4 bijeenkomsten 90 euro pp. Voor opgave en info 0620830982 kvdley@gmail.com
Klaasje van der Ley

Deel deze advertentie met:
|