ViaViela Assen

Contact:

Ruud Reawaruw

 

ViaViela Assen | Kinderopvang goed geregeld.

06-33035925

 

assen@viaviela.nl

www.viaviela.nl

 


Maak kennis met gastouderbureau ViaViela

 

Gastouderbureau ViaViela zorgt ervoor dat het gastouderschap goed geregeld is. We begeleiden en adviseren ouders en gastouders. Daarnaast helpen we bij het aanvragen van kinderopvangtoeslag. Maak kennis met gastouderbureau ViaViela en ontdek wat wij nog meer voor je kunnen betekenen.

 

 

Voordelen van gastouderopvang

 

Gastouderopvang heeft een aantal voordelen. Voor je kind betekent het meer rust en persoonlijke aandacht (dan bijvoorbeeld bij een kinderdagverblijf). Voor ouders biedt Via Viela gastouderopvang flexibele breng- en haaltijden. Bovendien betaal je bij gastouderbureau ViaViela alleen voor de uren die je nodig hebt.

Uit onderzoek van de Universiteit van Leiden blijkt dat kinderen zich meer op hun gemak voelen bij een gastouder dan in een kinderdagverblijf.

 

 

ViaViela Assen

Gastouderbureau ViaViela Assen staat bekend om een correcte dienstverlening, veel kennis van zaken en ruime openingstijden. “Zo zijn wij ook ’s avonds en in het weekend beschikbaar voor klanten”, aldus consulent Ruud Reawaruw. “Zij kunnen bij ons terecht met allerlei vragen over de hoogte van de kinderopvangtoeslag, zwangerschapsverlof, ziekte van gastouder, scheiding van vraagouders, geboorte van baby, et cetera. Daarnaast voeren we uiteraard de jaarlijkse huisbezoeken voor gastouders uit in de regio Assen, Noordenveld, Tynaarlo, Midden-Drenthe en Leek."

ViaViela Assen op Twitter

 

Blijf op de hoogte