Hovenier Assen

Contactpersoon: Karin Vegter                         

Email: assen@koopplein.nl

Tel: 06-4181.6566

 

 

 

    

De stress van het alledaagse leven genereert de behoefte aan een plaats van ontspanning die in uw eigen huis gevonden kan worden: een mooie groene tuin, ´s middags een barbecue aan het zwembad of spelen met kinderen in een goed onderhouden gazon.

Hovenier Assen staat altijd voor u klaar om ervoor te zorgen dat u kunt genieten van uw vrije tijd en kunt rusten zonder zorgen . We hebben de volgende diensten:

Tuin Onderhoud
Hovenier Assen is gespecialiseerd in de zorg voor tuinen en het onderhouden ervan. Ons werk is het combineren van uw wensen met de technische voorwaarden van het milieu . Wij bieden een service van hoge kwaliteit met een bekwaam en voorbereid team die de service snel en goed kan verzorgen. We maken gebruik van de beste materialen en leveren onze service in de afgesproken termijn op.

Zwembad onderhoud
Het zwembad water moet een geschikte behandeling krijgen om de kwaliteit van het water te handhaven. Vervuild water is de reden voor de overdracht van ziektekiemen naar zwemmers. Hovenier Assen biedt een onderhoud uit dat bestaat uit zowel een fysieke en chemische behandeling. Ons personeel is gertaind en goed voorbereid om een service van hoge kwaliteit te leveren met behulp van de beste materialen met het gemak en de zekerheid die u nodig hebt.

Voor al uw tuinwerk bent kunt u bij ons terecht.
Voor vragen kunt u contact opnemen met ons contactpersoon,

Contactpersoon: Karin Vegter                         

Email: assen@koopplein.nl

Tel: 06-4181.6566