Kringloop Assen

Contactpersoon: Karin Vegter                         

Email: assen@koopplein.nl

Tel: 06-4181.6566

 

 

 

    

Kringloop richt zich op het hergebruik van goederen. Alle goederen zijn in goede tot nieuwe staat.

 

Wij willen het huishoudelijk afval beperken door goederen opnieuw leven in te blazen. Dit doen wij door deze goederen op te halen bij mensen thuis en te brengen naar onze werkplaats waar wij het product helemaal opknappen. Dit product zetten wij dan in onze showroom tegen een scherpe prijs.

Kringloop is een referentie in de kringloopmarkt. Wij zetten ons samen met gemeenten en partners in voor werkgelegenheid en meer hergebruik van goederen. Ook bieden wij werkplekken aan voor mensen die een afstand hebben op de arbeidsmarkt. Onze slogan is " goed doen is je goed voelen" 

Wij zijn ecologisch bewust en proberen altijd het maximale te halen uit de door particulieren en bedrijven aangeboden goederen. 

Onze showroom is groot en toegankelijk voor iedereen. Mensen met een beperking kunnen bij ons in het filiaal gebruik maken van winkelwagen scooters. Ook hebben wij een uitstekende afleveringsdienst. Binnen Assen voor 17:00 uur besteld is dezelfde dag nog thuis afgeleverd.

 Alle winkels zijn goed bereikbaar met ruime parkeergelegenheden en 6 dagen geopend.
 
Onze winkels zijn heuze warenhuizen. Ruim en overzichtelijk, vol kleding, meubels en goederen van hoge kwaliteit. Wij hebben een uitgebreid assortiment; van sofas tot koelkasten, van speelgoed tot fietsen, van boeken tot cd’s. Wij hebben paskamers voor dames, heren en kinderen en ook deze zijn gebruikers vriendelijk voor mensen met een beperking.

Bij ons vindt u altijd wel iets. 

Wij staan voor klantgerichten service, kwaliteit en garantie. Niet goed is geld terug.

 

Kom eens langs bij onze warenhuis!