Ervaren industrieel reiniger / tank cleaner

van nes + plaisier personeelsdiensten

Voor onze opdrachtgever gevestigd in de regio van Rhoon, zijn wij zijn op zoek naar een ervaren cleaner die een team kan coördineren en aansturen.

Functieomschrijving:
Je bent samen met een team collegas verantwoordelijk voor het reinigen van vloeren/machines/gebouwen/opslag tanks (ondergronds of bovengronds) en ander materiaal.Het betreft een zeer flexibele functie als industrieel reiniger / tank cleaner met wisselende tijden en wisselende werkplaatsen. Het is daarom van belang dat je beschikt over eigen vervoer en dagelijks op tijd aanwezig bent. Onze opdrachtgevers zijn allen grote, professionele organisaties die multinationals als klant hebben. Er heerst een informele no nonsense cultuur.

Je werkplek:
De opdrachtgever is een sterk groeiende dienstverlener op het gebied van industriële reiniging transport en afvalmanagement. De organisatie werkt aan een schoner, veiliger en beter leefklimaat voor de huidige en toekomstige generaties. Hierbij heeft de organisatie een informele en professionele bedrijfscultuur, waarbij dienstverlening hoog in het vaandel staat.
Functie-eisen


– Je bent in het bezit van een geldig VCA (vol) certificaat;
– Je bent in het bezit van : Hoge druk certificaat (SIR) en Adembescherming B (SIR) en een Mangatwacht certificaat (SIR);
– Je hebt rijbewijs B en beschikt over eigen vervoer;
– Je bent flexibel en bent bereid om wisselende tijden te werken (dag / nacht) en lange dagen te maken;
– Woonachtig in regio Rijnmond;
– Je bent in staat om zwaar en fysiek werk te kunnen verrichten.
Arbeidsvoorwaarden


– Een werkweek van 40 uur;
– Uitstekende primaire en secundaire voorwaarden;
– 25 vakantiedagen;
– Uitzicht op een vast dienstverband;
– Een betrouwbare en loyale werkgever;
– Ontwikkelingsmogelijkheden;
– Opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden.
Sollicitatieprocedure


Mocht je willen solliciteren op deze vacature, kan dat door je CV te mailen naar Jan Hendrik Vlot via – Klik op de solliciteer-button om te solliciteren –. Voor vragen zijn wij bereikbaar op 0180 820229. Meer weten over onze werkwijze of benieuwd naar andere vacatures binnen de finance & office sectoren? Bezoek onze website www.vannesenplaisier.nl.


Locatie: Rhoon

Salaris indicatie:

Uur: 40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15706145/van-nes-plaisier-personeelsdiensten-ervaren-industrieel-reiniger-tank-cleaner-rhoon
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder van nes + plaisier person…
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 08-01-2019
  • Plaatsnaam Rhoon
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 1 x
  • Snelcode info 21570256

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.