Persoonlijk Begeleider D Behandelsetting (MBO 4)

Ipse de Bruggen

Het ene moment help je een cliënt met behulp van picto's om zich te wassen, het volgende moment voer je gesprekken met een ander over zijn harddrugsverslaving en morgen begeleid je de cliënten tijdens de dagbesteding/arbeidsvaardigheidstraining; zo divers zijn je werkzaamheden met onze 10 cliënten op de resocialisatie-afdeling van ons behandelcentrum!

Wie zijn wij
Afdeling Kobalt is de resocialisatie-afdeling van Behandelcentrum Middenweg, locatie Poortugaal. Wij bieden diagnostiek en behandeling aan SGLVG+ cliënten; volwassenen met een verstandelijke beperking (iq tussen 50 en 85) psychiatrische problematiek én een achtergrond waarbij zij in aanraking gekomen zijn met justitie en daardoor een forensische aantekening opgelegd hebben gekregen. Het snijvlak gehandicaptenzorg, GGZ en justitie is ons werkterrein en komt terug in allerlei aspecten van ons werk. Ook binnen team Kobalt, een team van ongeveer 17 enthousiaste medewerkers vinden we die mix in opleiding en werkervaring terug. We zijn een team dat samen aan het leren en ontdekken is en waar dus volop ruimte is om jezelf te ontwikkelen.

Voor meer informatie over deze locatie klik HIER

Jouw baan
Als begeleider D ben je persoonlijk begeleider van één of twee cliënten, daarnaast draai je gewoon mee in het dagritme en kan het zijn dat jij trainer bent van één van onze behandelmodules: reken dus maar op voldoende uitdaging en afwisseling!

Jouw profiel
Om je werkzaamheden goed uit te kunnen voeren bouw je op de kennis uit je zorg gerelateerde opleiding (minimaal) MBO niveau 4. Je ervaring (liefst langer dan een jaar) in de gehandicaptenzorg, GGZ of justitie helpt je incasseren en relativeren. Ondanks dat situaties soms heftig kunnen zijn, is humor je grote troef voor jezelf en je collega's om af en toe eens stoom af te blazen.

Wat wij bieden
Als je aan het bovenstaande profiel voldoet dan staan wij als jouw nieuwe werkgever te springen om je in ons team te verwelkomen! Als je bij ons komt werken zijn je werktijden van 7.30-15.30 of 14.30-22.30 (geen nachtdiensten) en werk je om het weekend. Voor werk in de avonduren, weekenden of tijdens feestdagen ontvang je onregelmatigheidstoeslag. Je mag uiteraard 1 vaste vrije dag in de week opgeven.

Het betreft een functie van minimaal 24 uur en maximaal 32 uur per week. Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG 40; een brutosalaris tussen € 1.898,00 en € 2.807,00 op basis van een 36-urige werkweek. Je kunt gebruik maken van een fiscaal voordelige regeling voor de aanschaf van een mobiele telefoon, fiets, fitnessabonnement, computer, laptop of tablet. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag voor de uren die onder deze regeling vallen. Ook heb je naast onze ruime verlofregeling de mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen.

Informatie
Je werkt bij Ipse de Bruggen vaak met kwetsbare cliënten en daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG), het navragen van referenties, een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het opvragen van informatie bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd maken om die reden onderdeel uit van de selectieprocedure.

Voor informatie kun je contact opnemen met Jessica van de Weerd (Operationeel Manager Behandelcentrum SVLVG), tel: 06-22199512.


Locatie: Poortugaal

Salaris indicatie: 2500-3500

Uur: 32-40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15705830/ipse-de-bruggen-persoonlijk-begeleider-d-behandelsetting-mbo-4-poortugaal
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Ipse de Bruggen
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 26-10-2018
  • Plaatsnaam Barendrecht / Albrandswaard
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 4 x
  • Snelcode info 21570511

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.