Ervaren treinmachinist reizigers oproepbasis regio Doetinch…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
16-06-13
adverteerder
Consolid
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Barendrecht
telefoon
n.v.t.
gezien
21 x
snelcode info
2519527

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Omschrijving

We zijn op zoek naar enthousiaste treinmachinisten personenvervoer volledig bevoegd voor flexibele inzet in de regio Achterhoek.
Je kunt goed omgaan met het rijden op een vast traject en je bent, met in achtneming van de veiligheid, in staat om onder druk te werken. Je bent klantvriendelijk en representatief. Bij verstoringen en onregelmatigheden ben je zelf in staat de ernst in te schatten en de nodige maatregelen te nemen.

Naast een marktconform salaris bieden wij daar bovenop 8% vakantiegeld, 24 vakantiedagen per jaar en een goede pensioenregeling. Ook bieden wij, in voorkomende situaties, een auto van de zaak en ten behoeve van goede communicatie een tablet en telefoon.

Bij ons ben jij de regisseur van je eigen werkagenda. Er is veel ruimte om zelf aan te geven wanneer je kunt en wilt werken.

Machinisten die zonder verdere instructie of opleiding (materieel- en baanvakkennis uitgezonderd) per direct inzetbaar zijn, komen meteen in aanmerking voor een arbeidsovereenkomst onbepaalde tijd. De eerste twee maanden zijn proeftijd.Opleidingseisen

. Je bent in het bezit van het certificaat Machinist Volledig Bevoegd en Veiligheidscommunicatie
. Bij voorkeur aangevuld met een machinistenvergunning.Benodigde rijbewijzen

Rijbewijs A of B, er wordt van je verwacht dat je 24/7 op je werk kunt komen, zonder afhankelijk te zijn van openbaar vervoer
Ervaringseisen

. Je hebt ervaring als treinmachinist in het personenvervoer en/of goederenvervoer
. Je hebt ervaring in werk op onregelmatige tijden en/of met ploegendiensten
Groeimogelijkheden

Consolid steekt graag energie in haar medewerkers en biedt de mogelijkheid via opleidingen je bevoegdheden uit te breiden, met bijvoorbeeld grotere wegbekendheid en nieuwe materieelsoorten. Ook verdere opleiding tot goederenmachinist behoort tot de mogelijkheden.Contactpersoon

Carien de VliegerTelefoon contactpersoon

010-7422500

Opties:
- Functiegroep: overig

Adverteerder: Consolid
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0504509

Deel deze advertentie met:
|