Ervaren goederenmachinist VB met Duitsland bevoegheid, regi…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
16-06-13
adverteerder
Consolid
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Barendrecht
telefoon
n.v.t.
gezien
29 x
snelcode info
2519601

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Omschrijving

We zijn op zoek naar enthousiaste goederenmachinisten volledig bevoegd met Duitsland bevoegdheid voor flexibele inzet in de grensregio nabij Arnhem.
Jij bent de persoon die zelf je werk voorbereidt; het verzamelen van de juiste documenten en de controle van je trein. Daar waar rangeren nodig is, voer je dit zelfstandig of samen met een rangeerder uit. Tijdens de rit heb je veelvuldig contact met proces control en treindienstleiders over de loop van je trein. Bij verstoringen en onregelmatigheden ben je zelf in staat de ernst in te schatten en de nodige maatregelen te nemen.

Naast een marktconform salaris bieden wij daar bovenop 8% vakantiegeld, 24 vakantiedagen per jaar en een goede pensioenregeling. Ook bieden wij, in voorkomende situaties, een auto van de zaak. Voor een goede communicatie en het verkrijgen van dienstberichten rusten wij je uit met een tablet en telefoon.

Bij ons ben jij de regisseur van je eigen werkagenda. Er is veel ruimte om zelf aan te geven wanneer je kunt en wilt werken.

Machinisten die zonder verdere instructie of opleiding (materieel- en baanvakkennis uitgezonderd) per direct inzetbaar zijn, komen meteen in aanmerking voor een arbeidsovereenkomst onbepaalde tijd. De eerste twee maanden zullen een proeftijd zijn.Opleidingseisen

. Je bent in het bezit van het certificaat Machinist Volledig Bevoegd en Veiligheidscommunicatie
. Bij voorkeur aangevuld met het certificaat Wagenmeester Volledig Bevoegd
. Ook ben je in het bezit van je machinistenvergunning
Benodigde rijbewijzen

A of B, er wordt van je verwacht dat je 24/7 op je werk kunt komen, zonder afhankelijk te zijn van Openbaar Vervoer.
Ervaringseisen

. Je hebt ervaring als treinmachinist in het goederenvervoer en/of personenvervoer
. Je hebt ervaring in werk op onregelmatige tijden en/of met ploegendiensten.
. Je hebt een technische achtergrond en/of affiniteit met techniek
Groeimogelijkheden

Consolid steekt graag energie in haar medewerkers en biedt de mogelijkheid via opleidingen je bevoegdheden uit te breiden met bijvoorbeeld ERTMS, Huckepack of Gevaarlijke Stoffen 2. Ook verder opleiden voor Belgi? en Duitsland behoort tot de mogelijkheden.Contactpersoon

Carien de VliegerTelefoon contactpersoon

010-7422500

Opties:
- Functiegroep: overig

Adverteerder: Consolid
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0504511

Deel deze advertentie met:
|