Docent Nederlands M/V (0,8640 wtf) regio Barendrecht

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
19-06-13
adverteerder
Edudelta Onderwijsgroep
type
aangeboden
adverteert sinds
29-06-2013
plaatsnaam
Barendrecht
telefoon
0180-642040
gezien
35 x
snelcode info
2526410

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Het Edudelta College Barendrecht is een school voor VMBO en MBO onderwijs in de groene sector. De school biedt onderwijs aan? + 315 leerlingen in het VMBO en + 250 studenten in het MBO.
Het Edudelta College Barendrecht beschikt over een nieuw en modern schoolgebouw.? ?Het Edudelta College Barendrecht is op zoek naar een ?Docent Nederlands (0,8640 wtf) ????? De Edudelta Onderwijsgroep verzorgt uitgebreide opleidingsprogramma's in de groepsleerwegen van het VMBO en MBO, met . GL-programma's.

Docenten (m/v)

De docent stuurt het leerproces aan en geeft een aanzet tot het leren leren, speelt in op de leefwereld van diverse leeftijdsgroepen in de verschillende onderwijsvormen van het voortgezet onderwijs en begeleidt leerlingen met ontwikkelingsproblemen, levert een bijdrage aan de ontwikkeling van de periodeplannen en de afstemming van de lessen binnen het eigen team, vaksectie en/of unit, initieert, in overleg met de leiding, incidentele contacten die bijdragen aan de ontwikkeling van de leerlingen, kan sturing geven aan kleinschalig overleg en aan activiteiten / projecten binnen de vestiging of locatie en is actief in de beheersing, verdieping en verbreding van de vakinhoudelijke en de - didactische kennis en vaardigheden op ervaren niveau.

Opties:
- Functiegroep: onderwijs/onderzoek

Adverteerder: Edudelta Onderwijsgroep
Tel nr: (+31) 0180-642040
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508203

Deel deze advertentie met:
|