Spoed! Ervaren buschauffeur regio Alkmaar regio Alkmaar

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
24-06-13
adverteerder
Consolid
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Barendrecht
telefoon
n.v.t.
gezien
22 x
snelcode info
2537654

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Omschrijving

Voor onze opdrachtgever, een groot vervoerbedrijf, zijn we op zoek naar buschauffeurs.

Als buschauffeur in het openbaar vervoer oefen je op zelfstandige wijze een dienstverlenende functie uit in een zeer drukke stads/streek regio. Je rijdt volgens een vaste, intensieve dienstregeling.

De reizigers rekenen op jou voor een veilige en comfortabele rit en een tijdige aankomst. Onder de reizigers bevinden zich veel forenzen, studenten en scholieren, maar ook veel toeristen. In de grote stad kom je alle nationaliteiten tegen. Het is makkelijk als je je ook in het Engels kunt uitdrukken.

Het stads/streek verkeer is zeer druk en soms onoverzichtelijk. Je hebt te maken met veel fietsers, zoekverkeer en mogelijk ook met gedeelde haltes met trams. Je rijdt met een standaard stads/streekbus van 12 meter, maar relatief vaak ook met een gelede bus.

Je hebt een grote verantwoordelijkheid voor jouw passagiers, jouw medeweggebruikers, voor de bus en voor jouw plaatskaartenvoorraad.

Je geeft op vakkundige wijze informatie aan de reizigers en lost problemen met passagiers zoveel mogelijk zelfstandig op.

Om dit alles te kunnen doen ben je zelfstandig en heb je verantwoordelijkheidsgevoel. Je beschikt over een rustige, prettige rijstijl. Je spreekt goed Nederlands en bent communicatief vaardig. Je hebt gevoel voor dienstverlening en bent bestand tegen enige druk, waarbij je de juiste keuzes blijft maken. Je bent een gastheer voor jouw passagiers, het visitekaartje van het vervoerbedrijf.

Je werkt wisselende diensten op alle dagen van de week volgens een dienstrooster. Hierdoor heb je veel vrije tijd op het moment dat andere mensen juist moeten werken. Je beschikt over eigen vervoer zodat je de busstalling altijd kunt bereiken. Voor het werken in onregelmatigheid ontvang je toeslagen. Je hebt dagelijks contact met de planning bij het vervoerbedrijf en tijdens de dienst houd je contact via de verkeersleiding van het vervoerbedrijf.

Je bent tussen de 1.65 en 1.90 lang en beschikt over een goede gezondheid en prima gezichtsvermogen. Je bent minimaal 21 jaar oud (wettelijke eis aan buschauffeurs).

Een psychologisch onderzoek, een medische keuring en een rijtest op een bus kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure.Opleidingseisen

Je functioneert op VMBO/ LBO niveau.

In bezit van het vakdiploma CCVB/code 95.

In bezit van een diploma EHBO of certificaat levensreddend handelen is een pre.Benodigde rijbewijzen

Je beschikt over het rijbewijs D.
Beschikking over eigen vervoer (auto/motor).Ervaringseisen

Ervaring in het personenvervoer is een pre.Contactpersoon

Susanne KoningTelefoon contactpersoon

020-5861160

Opties:
- Functiegroep: overig

Adverteerder: Consolid
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0505304

Deel deze advertentie met:
|