Docenten Wiskunde regio Barendrecht

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
27-06-13
adverteerder
Edudelta Onderwijsgroep
type
aangeboden
adverteert sinds
29-06-2013
plaatsnaam
Barendrecht
telefoon
0180-642040
gezien
25 x
snelcode info
2545313

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Het Edudelta College Barendrecht is een school voor VMBO en MBO onderwijs in de groene sector. De school biedt onderwijs aan? + 315 leerlingen in het VMBO en + 250 studenten in het MBO. Het Edudelta College Barendrecht beschikt over een nieuw en modern schoolgebouw.?

Het Edudelta College Barendrecht is wegens verschuiving in de teams op zoek naar??

DOCENTEN WISKUNDE VMBO (1,44 wtf)
De Edudelta Onderwijsgroep verzorgt uitgebreide opleidingsprogramma's in de groepsleerwegen van het VMBO en MBO, met . GL-programma's.

Docenten (m/v)De docent stuurt het leerproces aan en geeft een aanzet tot het leren leren, speelt in op de leefwereld van diverse leeftijdsgroepen in de verschillende onderwijsvormen van het voortgezet onderwijs en begeleidt leerlingen met ontwikkelingsproblemen, levert een bijdrage aan de ontwikkeling van de periodeplannen en de afstemming van de lessen binnen het eigen team, vaksectie en/of unit, initieert, in overleg met de leiding, incidentele contacten die bijdragen aan de ontwikkeling van de leerlingen, kan sturing geven aan kleinschalig overleg en aan activiteiten / projecten binnen de vestiging of locatie en is actief in de beheersing, verdieping en verbreding van de vakinhoudelijke en de - didactische kennis en vaardigheden op ervaren niveau.
Functie-eisen: ervaring in het verzorgen van lessen op het VMBO is een pr?; in bezit van een relevante onderwijsbevoegdheid; pedagogisch, vakinhoudelijk en didactisch competent; voldoen aan de overige basiscompetenties van de wet BIO; mee willen werken aan het ontwikkelen van het competentiegerichte onderwijs voor onze leerlingen.

Benoeming: de functie betreft een tijdelijke benoeming in functieschaal LB van de CAO Bve (max. ? 52.739,-- bruto per jaar bij een fulltime dienstverband).

Aanvullende informatie:De functiebeschrijving en verdere informatie kunt u vinden op . Telefonische informatie wordt verstrekt door de heer . Nobelen, regiodirecteur bij het Edudelta College Barendrecht,?telefoonnummer 0180-642040 / 06-30908470.
Sollicitatie:Stuur uw gemotiveerde reactie en een uitgebreid . bij voorkeur per mail naar: Edudelta College Barendrecht, . de heer . Nobelen (regiodirecteur). E-mail: Het postadres is: Postbus 115, 2990 AC Barendrecht.
Uw reactie dient uiterlijk 11 juli . in ons bezit te zijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op? prijs gesteld

Opties:
- Functiegroep: onderwijs/onderzoek

Adverteerder: Edudelta Onderwijsgroep
Tel nr: (+31) 0180-642040
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0509071

Deel deze advertentie met:
|