Docent Nederlands regio Middelharnis

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
29-06-13
adverteerder
Edudelta Onderwijsgroep
type
aangeboden
adverteert sinds
29-06-2013
plaatsnaam
Barendrecht
telefoon
0180-642040
gezien
34 x
snelcode info
2551855

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Het Edudelta College Middelharnis een scholengemeenschap voor VMBO en MBO onderwijs. De school biedt onderwijs aan circa 650 leerlingen, waarvan 540 VMBO en 105 MBO leerlingen. Daarnaast verzorgt de school cursussen die gerelateerd zijn aan de sector waar de school zich in begeeft.?Het Edudelta College Middelharnis is wegens verschuiving in het team voor het VMBO op zoek naar een?Docent Nederlands (0,5600 wtf)
De Edudelta Onderwijsgroep verzorgt uitgebreide opleidingsprogramma's in de groepsleerwegen van het VMBO en MBO, met . GL-programma's.?
Docenten (m/v)De docent stuurt het leerproces aan en geeft een aanzet tot het leren leren, speelt in op de leefwereld van diverse leeftijdsgroepen in de verschillende onderwijsvormen van het voortgezet onderwijs en begeleidt leerlingen met ontwikkelingsproblemen, levert een bijdrage aan de ontwikkeling van de periodeplannen en de afstemming van de lessen binnen het eigen team, vaksectie en/of unit, initieert, in overleg met de leiding, incidentele contacten die bijdragen aan de ontwikkeling van de leerlingen, kan sturing geven aan kleinschalig overleg en aan activiteiten / projecten binnen de vestiging of locatie en is actief in de beheersing, verdieping en verbreding van de vakinhoudelijke en de - didactische kennis en vaardigheden op ervaren niveau. ?Functie-eisen: ervaring in het verzorgen van lessen op het VMBO is een pr?; in bezit van een relevante onderwijsbevoegdheid; pedagogisch, vakinhoudelijk en didactisch competent; voldoen aan de overige basiscompetenties van de wet BIO; mee willen werken aan het ontwikkelen van het competentiegerichte onderwijs voor onze leerlingen.?Benoeming: de functie betreft een benoeming in functieschaal LB van de CAO Bve (max. ? 52.739,-- bruto per jaar bij een fulltime dienstverband).?Aanvullende informatie:Verdere informatie kunt u vinden op Telefonische informatie wordt verstrekt door de heer A. Krielaart, regiodirecteur of de heer . Jongejan, teamleider VMBO. Tel: 0187-485444. ?Sollicitatie:Stuur uw gemotiveerde reactie en een uitgebreid . v??r 12 juli . bij voorkeur per mail naar: Edudelta College Middelharnis??????????????????????????????????????????? . dhr. A. Krielaart ??????????????????????????????????????????? e-mail: ??????????????????????????????????????????? Postbus 43?????????????????????????????????????????? 3240 AA? Middelharnis
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op? prijs gesteld
Opties:
- Functiegroep: onderwijs/onderzoek

Adverteerder: Edudelta Onderwijsgroep
Tel nr: (+31) 0180-642040
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0509272

Deel deze advertentie met:
|