Wilt U dit uitzicht??

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
26-01-13
conditie
gebruikt
adverteerder
Hoeré Recreatie
type
aangeboden
adverteert sinds
24-06-2013
plaatsnaam
Voorthuizen
telefoon
0342473767
gezien
98 x
snelcode info
2134608
Financieren?
Verzekeren?

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Caravans, Campers en Kamperen > Campings

KENMERKEN:
• Conditie: Nieuw

OMSCHRIJVING:
HOERÉ RECREATIE, BESCHIKT OVER EEN RUIME HUURPLAATS VAN ± 350 M2 AAN DE RAND VAN HET BOS MET EEN UNIEK UITZICHT OP DE VELUWE, WAAR U HET GEHELE JAAR VAN KAN GENIETEN. ( NOG 1 PLAATS ).

UW CHALET WORDT AANGESLOTEN OP ALLE NUTSVOORZIENINGEN ALS OOK HET AARDGAS, ZODAT DE KOSTEN VAN HET GASVERBRUIK OOK LAAG BLIJVEN.

HET REGENWATER WORDT OOK MET ELKAAR VERBONDEN EN WEER TERUG GEBRACHT IN DE NATUUR.

HUUR PER JAAR EXCLUSIEF BIJKOMENDE KOSTEN VANUIT DE GEMEENTE ± €.1600,- PER JAAR

DE PLAATS MOET NOG INGEVULD WORDEN MET EEN NOG NIEUW NAAR WENS TE BOUWEN CHALET / STACARAVAN. ( DE FOTOS ZIJN SLECHTS EEN PAAR VOORBEELDEN VAN CHALET DIE WIJ GEPLAATST HEBBEN OP DIT PARK )

HET PARK BESCHIKT NIET OVER EEN SLAGBOOM, ZWEMBAD, KANTINE, ETC, WEL KUNT U, U KRANTJE KOPEN.


DE OMGEVING:
WIJ VINDEN DE VELUWE TOCH WEL HET ALLERMOOISTE STUKJE NEDERLAND EN WE LATEN HET U OOK GRAAG ONTDEKKEN!

DE UNIEKE LIG GING VAN HET BOSPARK GEEFT U DIRECT TOEGANG TOT ÉÉN VAN DE OUDSTE BOSSEN VAN NEDERLAND: HET SPEULDER- EN SPRIELDERBOS OOK WEL GENOEMD HET BOS VAN DE ‘DANSENDE BOMEN’. HET BOS LOOPT OVER IN DE ERMELOSE HEIDE DIE BEGRAASD WORDT DOOR DE SCHAAPSKUDDE. DE NATUURGEBIEDEN ROND DE CAMPING ZIJN VOORZIEN VAN VELE FIETSPADEN EN WANDELPADEN DIE U VIA DE MOOISTE PLAATSEN EN BEZIENSWAARDIGHEDEN OVER DE VELUWE VOEREN. DE IDEALE OMGEVING VOOR ONTSPANNING IN DE VRIJE NATUUR EN WAAR U DIEREN ZOALS REEËN, HERTEN, WILDE ZWIJNEN EN ANDERE BOSDIEREN IN HET WILD KUNT TEGENKOMEN.

OP ONZE CAMPING GAAT U EN UW GEZIN LEKKER UW EIGEN GANG. WE HEBBEN GEEN ANIMATIE PROGRAMMA’S VOOR DE KINDEREN. WEL KUNNEN ZE MEE OP STAP MET DE BOSWACHTER OF MET BEHULP VAN EEN BOEKJE SPEUREN NAAR VOETSPOREN, PADDESTOELEN, ENZ. DE OMGEVING HEEFT ZOVEEL TE BIEDEN!

IN DE OMGEVING VINDT U AANTREKKELIJKE, PITTORESKE STEDEN ZOALS HARDERWIJK EN ELBURG , PALEIS HET LOO IN APELDOORN EN HET NATIONAAL PARK DE HOGE VELUWE ZIJ N ZEKER EEN BEZOEKJE WAARD.

WIJ HEBBEN EEN AANTAL LEUKE ACTIVITEITEN EN BEZIENSWAARDIGHEDEN GESELECTEERD.


WANDELEN EN FIETSEN:

U KUNT HIER HEERLIJK WANDELEN EN FIETSEN. DE VELE HECTARES BOS WORDEN AFGEWISSELD MET HET SCHILDERACHTIGE PLATTELAND. HET KAN U ZOMAAR GEBEUREN DAT EEN PRACHTIG HERT DE WEG OVERSTEEKT, ALS U NET GENIET VAN EEN HEERLIJK KOPJE KOFFIE OF THEE! DE NATUUR OP HAAR BEST, DAT IS DE VELUWE! DE RECEPTIE VAN DE CAMPING BESCHIKT OVER EEN RUIM ASSORTIMENT FIETSROUTES EN BROCHURES MET INTERESSANTE WEETJES OVER DE VEELZIJDIGE VELUWE. KINDEREN HEBBEN HET HIER OOK ALTIJD NAAR HUN ZIN; ER ZIJN ZOVEEL LEUKE DINGEN TE DOEN! IN DE TALLOZE ATTRACTIEPARKEN, SPEELTUINEN, ZWEMPARADIJSJES, KINDERBOERDERIJEN EN MUSEA VLIEGEN DE DAGEN VOORBIJ!.

VOOR MEER INFO KUNT U CONTACT MET ONS OP NEMEN.

BIJ HOERÉ RECREATIE IS INRUILEN OOK MOGELIJK. DIT KAN NATUURLIJK UW BESTAANDE CHALET OF CARAVAN ZIJN, MAAR U ITERAA RD OOK ANDERE ZAKEN. HIERBIJ KUNT U DENKEN AAN:

X CAMPERS
X AUTOS
X MOTOREN
X BOTEN
X TOERCARAVANS


KOM VRIJBLIJVEND KIJKEN OP ONS SHOW-TERREIN (5000M2), EN LAAT U INFORMEREN

HOERÉ RECREATIE
BOSWEG 7
3781 NG VOORTHUIZEN
INFO@HOEREE.NL
0342-473767
06-54352362

ADVERTEERDER:
Naam: Hoeré Recreatie
Tel: 0342473767
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/2541409/ko

Dagelijks geopend van :10:00 uur tot  17:00 uur
Zondags gesloten

Deel deze advertentie met:
|