Traditionele kruidenmix voor landelijke worst

Traditionele kruidenmix voor landelijke worst.


 ● Inhoud: 20,5 gram.
 ● Ingrediënten: Zwarte peper, zoete rode paprika, nootmuskaat, knoflook, marjolein.



Recept voor deze traditionele landelijke worst

Bereiding:


 ● Snijd het vlees in stukken van ongeveer 5 - 8 cm.
 ● Wrijf het vlees in met zout en salpeter en laat het 12 tot 24 uur staan in de koelkast.
 ● Bereid de varkensdarmen voor.
 ● Maal het varkensvlees en spek met een schijf 8 - 10 mm.
 ● Maal het rundvlees met een schijf 3 - 4 mm. Bij voorkeur twee keer.
 ● Meng het rundvlees met het water om het tot een bindmiddel te maken.
 ● Meng het rundvlees met het spek, varkensvlees, de kruiden, en zout naar smaak.
 ● Maak worsten van het vlees en rook deze tot ze een bruin gouden kleur hebben.
 ● Plaats de worsten 10 minuten in water van 75 graden en hang ze op een koele plaats te drogen.



Bekijk ook onze andere advertenties en neem gerust eens een kijkje op onze webwinkel Natuurlijkerleven d.m.v. onze website link bij deze advertentie.

U betaalt bij ons altijd veilig via o.a. iDEAL, PAYPAL, BANCONTACT/MISTERCASH, CREDITCARD, SOFORT, Belfius Direct Net, per overboeking of contant.

Verzendkosten Nederland €5,95 België €6,95 tot 30kg

Gratis verzenden vanaf €75,- tot 30kg

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 7110533222244
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: merkloos
 ● SKU (eigen artikel code): NAT-01310012


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs € 1,50
  • Datum plaatsing 29-11-19
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder Natuurlijker leven
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 23-01-2018
  • Plaatsnaam Wijnandsrade
  • Telefoon 045-2052435
  • Bekeken 22 x
  • Snelcode info 19575029
Bezorgservice