Kofferbakmarkt, Braderie, Disc Golf, Springkussens en meer

Hondsbossche Events
Jan van Assem & Hans Sevenhuijsen

Kleiweg 6
1871 GP  Schoorl

06 5533 0015
jvassem@gmail.com

hondsbossche-events.nl

Hondsbossche Markten

Markten & Braderieën in Camperduin en Schoorl
Jan van Assem en Hans Sevenhuijsen uit Camperduin en Schoorl zijn al jaren actief als marktmeester voor de markten en braderieën in Groet en Schoorl.

Jan is de eigenaar van Hondsbossche Events. Via dit evenementenbureau kun je diverse leuke activiteiten boeken, bijvoorbeeld het Disc Golf in de Groeter Zandgat, en geeft Jan diverse excursies in Camperduin en omgeving. Hij was ook chauffeur op de Zonnetrein door de Schoorlse duinen.

De organisatie van de Braderie in Schoorl is al meerdere jaren in handen van Hans Sevenhuijsen. Een aantal jaren geleden is er besloten om de markten samen te gaan organiseren. Ieder doet zelf de selectie van marktlieden op hun markt, en op de marktdag doen zij samen de organisatie.

Op deze wijze is er iedere keer weer een gevarieerde Braderie. Dit is heel belangrijk voor de kritische bezoekers. De social-media is in handen van Jan.

Vanaf 2015 konden zij samen, met een goed werkend programma de kofferbakmarkt in Schoorl organiseren. Volledig naar de wensen van gemeente en omwonenden. Zij ontvingen daarmee weer alle wardering van de marktlieden en bezoekers.

Bezoek onze website voor meer informatie over de verschillende gezellige zomerse markten en braderieën die wij organiseren.

Wil je als verkoper op de hoogte blijven van de markten die wij met Hondsbossche Markten organiseren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Ook op onze Facebook-pagina houden wij je op de hoogte met alle actuele informatie over de markten en meer.

Geïnteresseerd in een kraam op één van deze gezellige markten of braderieën? Meld je dan nu aan via onze website.

/files/32736/32735787/files/32736/32735788