Wellness Voel je goed, Zie er goed uit!

prijs
€ 33
datum plaatsing
28-05-17
conditie
nieuw
adverteerder
Mariel Verwilligen
type
aangeboden
adverteert sinds
27-05-2015
plaatsnaam
Bergen op Zoom
telefoon
0634347317
gezien
3 x
snelcode info
5887689

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Schoonheid is niet enkel oppervlakkig, het komt van binnenuit. Wellness by Oriflame is ontwikkeld voor vrouwen en mannen wiens schoonheid en welzijn essentiële voedingsstoffen nodig hebben. Door effectieve ingrediënten te gebruiken die zijn geïnspireerd door de natuur en innovatieve formules bieden wij hoogwaardige, uitgebalanceerde voedingsondersteuning voor de dagelijkse behoeften van uw lichaam en huid.

Samen met internationaal bekende en vooraanstaande Zweedse wetenschappers en voedingsexperts hebben wij onze producten ontwikkeld en onderzocht in Zweden, bekend om zijn hoge standaard en kwaliteit. Uitgebreide onderzoeken en lange-termijnstudies zijn uitgevoerd om de effectiviteit en veiligheid van onze producten te beoordelen. Alle producten zijn gefabriceerd volgens de GMP (Good Manufacturing Process) en gegarandeerd puur en van de beste kwaliteit.


Heeft klinisch bewezen de schoonheid en het welzijn te verbeteren.
In een handige dagelijkse verpakking

Bevat de grootste beschikbare natuurlijke hoeveelheid astaxanthin – een extreem krachtige anti-oxidant met unieke antiverouderende effecten, afkomstig van de Zweedse algen en bosbessenextract - een belangrijke bron aan vitamine C, vezels en antioxidanten.

Bevat complete multivitaminen en mineralen speciaal aangepast aan de dagelijkse behoeften en hoogwaardige visolie die essentiële omega 3 vetzuren bevat

100% Vrij van koeien- en varkensgelatine

Deel deze advertentie met:
|
Goed voor lichaam en geest