BBC earth - Frozen planet

prijs
€ 18,99
datum plaatsing
11-01-16
conditie
nieuw
adverteerder
Movie-Outlet
type
aangeboden
adverteert sinds
09-11-2015
plaatsnaam
Bergen op Zoom
telefoon
0682357517
gezien
7 x
snelcode info
6262803

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Muziek en Film > Blu-ray

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Levertijd (in dagen): 0

OMSCHRIJVING:
De schoonheid en veelzijdigheid van Frozen Planet laten zich nauwelijks beschrijven. De indrukwekkende en ontroerende beelden uit Frozen Planet zijn dan ook cadeautje voor de kijker.

Frozen Planet biedt een unieke inkijk in het uitzonderlijke leven op het ijs en onder water. De gevolgen van klimaatverandering zijn nergens zo goed te merken als op de Noordpool en Antarctica. Zo brengt het wegsmelten van zee-ijs bijvoorbeeld de ijsbeer, Arctische walvissen op de Noordpool en de keizerpinguïn op Zuidpool in de knel. Bovendien zijn de ijsmassa’s op de polen onmisbaar voor het leven op de rest van de wereld.

De verschijning van Frozen Planet gebeurt in nauwe samenwerking met het Wereld Natuur Fonds (WNF). Het WNF bestaat dit jaar vijftig jaar en vraagt in zijn jubileumjaar extra aandacht voor de Noordpool. Om dieren én mensen uit traditionele gemeenschappen de kans te geven zich aan te passen aan de gevolgen van klimaatverandering werkt WNF hard aan het vergroten van de beschermde gebieden op de Noordpool. De aanschaf van de Nederlandstalige versie van Frozen Planet op Blu-Ray en DVD betekent direct een donatie voor natuurbescherming door het WNF op de Noordpool.

Beperkt in voorraad!!

ADVERTEERDER:
Naam: Movie-Outlet
Tel: 0682357517
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4697928/ko

Deel deze advertentie met:
|
Horen en zien...