Wildlife collection 3D

prijs
€ 29,99
datum plaatsing
11-01-16
conditie
nieuw
adverteerder
Movie-Outlet
type
aangeboden
adverteert sinds
09-11-2015
plaatsnaam
Bergen op Zoom
telefoon
0682357517
gezien
9 x
snelcode info
6262804

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Muziek en Film > Blu-ray

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Levertijd (in dagen): 0

OMSCHRIJVING:
Ga mee op een onvergetelijke safari, zie de meest mysterieuze en fascinerende insecten en duik diep in het regenwoud van Panama. Dit alles in 3D. Laat u overweldigen door de schoonheid van de natuur.

SAFARI
In Safari neemt Emmy Award-winnende host Hunter Ellis de kijkers mee op een onvergetelijke safari die ze oog in oog brengt met de wonderen van Afrika. Nu op stereoscopic 3D gefilmd met de allernieuwste camera’s zodat elk klein detail schitterend in beeld wordt gebracht.

SECRET OF THE RAINFOREST
Deze prachtige film brengt u diep in het regenwoud van Panama. U zult uw ogen niet geloven. We kijken over schouders van de wetenschappers mee en zien de dieren in actie. Waarbij ze zelf tot het uiterste gaan voor het verzamelen van gegevens die niet alleen de regenwouden kunnen redden.

MONARCH BUTTERFLY
Bekend om hun verbluffende mooie kleuren en mystieke krachten van transformatie, is de bescheiden vlinder vereerd door velen. De Monarch vlinder is een van de meest mysterieuze en fascinerende insecten van onze planeet. Volg dit ongelofelijke wezen en sta jezelf toe in haar magie verloren te gaan door de 3D-technologie. Een boeiende reis voor het hele gezin!


Beperkt in voorraad!!

ADVERTEERDER:
Naam: Movie-Outlet
Tel: 0682357517
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4697950/ko

Deel deze advertentie met:
|
Horen en zien...