Charmed - Complete series

prijs
€ 165,95
datum plaatsing
11-01-16
conditie
nieuw
adverteerder
Movie-Outlet
type
aangeboden
adverteert sinds
09-11-2015
plaatsnaam
Bergen op Zoom
telefoon
0682357517
gezien
14 x
snelcode info
6262839

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Muziek en Film > Blu-ray

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Levertijd (in dagen): 0

OMSCHRIJVING:
Maak kennis met de knappe en behekste Halliwel zussen – de kwetsbare Prue, zij kan op magische wijze objecten verplaatsen; de verlegen Piper, zij kan de tijd stoppen; en de ongeremde Phoebe, zij kan ik de toekomst kijken. Deze hedendaagse heksen zijn onafhankelijk, maar wanneer ze al hun problemen aan de kant zetten en samen komen als de Charmed Ones kunnen zijn hun krachten bundelen en de “Power of Three” oproepen om al het kwaad te overwinnen en de onschuldigen te beschermen. Beleef hoe de zussen hun magische halfzus Paige vinden, plus alle avonturen en aangrijpende spanning als ze de strijd aangaan met demonen en tovenaars –en soms zelf elkaar. Charmed betovert je op een reis naar een mysterieuze wereld met tijdreizen, fantasie en paranormale actie. Ieder seizoen heeft een fantastische cliffhanger waarin de Charmed Ones voor hun grootste uitdagingen ooit staan in liefde, leven en dood….en de laatste aflevering, die ontneemt iedereen de adem!

De bovennatuurlijke saga begint nu! Geniet van alle 173 afleveringen van deze veelgeprezen serie op de 48 discs van deze box. Het zijn alle acht seizoenen overladen met drama, geslepen humor en betoverende effecten.ADVERTEERDER:
Naam: Movie-Outlet
Tel: 0682357517
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4698033/ko

Deel deze advertentie met:
|
Horen en zien...