Calle 54

prijs
€ 10,98
datum plaatsing
11-01-16
conditie
nieuw
adverteerder
Movie-Outlet
type
aangeboden
adverteert sinds
09-11-2015
plaatsnaam
Bergen op Zoom
telefoon
0682357517
gezien
11 x
snelcode info
6262847

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Muziek en Film > Blu-ray

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Levertijd (in dagen): 0

OMSCHRIJVING:
Calle 54 is een openlijke liefdesverklaring aan de Latin Jazz, de muziek die - aldus filmmaker Fernando Trueba - mij van het leven laat genieten zoals niets anders dat kan. Trueba neemt ons mee op een muzikale reis van de Bronx via Cuba naar Brazillie en van Argentinië via Santo Domingo naar Andalusië. Hij laat ons horen hoe deze jazz verhalen vertelt, protesteert, verleidt en bovenal levenslust uitstraalt. De film is een fantastische mix van geluid en beelden, stijlen en ritmes - van samba tot cumbia en flamenco. Trueba zocht de beste latin-jazzer-tiesten thuis op voor een kort portretje en liet ze vervolgens optreden in de Sony Music Studios aan 54th street in New York. (Vandaar de titel van de film: Calle is Spaans voor straat). Hier beschikt men over de allerbeste geluidstechniek. Het resultaat is een swingende muziekfilm, die tegelijk een historisch document is.

Deze DVD boedt als extra o.a. de documentaire ‘Side B’ (58 min.), met interviews met de artiesten over hun muziek.

Fernando Trueba maakte eerder speelfilms als ‘Two Much’ (met Antonio Banderas) en ‘El Niña de tus Ojos’. Zijn film ‘Belle Epoque’ (1993) werd bekroond met de Oscar voor Beste Buitenlandse Film..

ADVERTEERDER:
Naam: Movie-Outlet
Tel: 0682357517
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4698050/ko

Deel deze advertentie met:
|
Horen en zien...