Five Days to Midnight (2DVD)

prijs
€ 3,99
datum plaatsing
11-01-16
conditie
nieuw
adverteerder
Movie-Outlet
type
aangeboden
adverteert sinds
09-11-2015
plaatsnaam
Bergen op Zoom
telefoon
0682357517
gezien
13 x
snelcode info
6262901

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Muziek en Film > Blu-ray

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Levertijd (in dagen): 0

OMSCHRIJVING:
Wat blijft er over als er iemand vermoord wordt? Een politiedossier, de kogel waarmee hij vermoord is, en vooral de gruwelijke fotos van de plaats delict. Maar in dit geval klopt er iets niet. Het slachtoffer leeft nog...

Professor JT Newmeyer heeft iets te vieren: de verjaardag van zn enige dochter Jesse. Maar het is ook de sterfdag van zn geliefde echtgenote. Bovendien is er iets verontrustends gebeurd. Er is een pakje bezorgd, met daarin het bewijsmateriaal van zijn eigen moord, die over vijf dagen zal plaatsvinden. Het politiedossier ziet er echt uit, maar een aantal voorwerpen op de fotos kan JT niet thuisbrengen. Zo heeft hij geen blauwe jas, en ook geen groene Jeep. Hij gaat er vanuit dat het een morbide grap is van een briljante student met een bizarre obsessie.
Dan krijgt hij savonds een cadeau van zijn nieuwe vriendin: een blauwe jas. Hij kan niet slapen en de vragen komen op hem af: Wie heeft het pakje gestuurd, en waarom? De tijd dringt, het noodlot ligt op de loer, en de oplossing blijkt veel vreemder dan JT had kunnen vermoeden.

ADVERTEERDER:
Naam: Movie-Outlet
Tel: 0682357517
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4698149/ko

Deel deze advertentie met:
|
Horen en zien...