Aliens Colonial marines (Collectors edition)

prijs
€ 59,99
datum plaatsing
11-01-16
conditie
nieuw
adverteerder
Movie-Outlet
type
aangeboden
adverteert sinds
09-11-2015
plaatsnaam
Bergen op Zoom
telefoon
0682357517
gezien
10 x
snelcode info
6262930

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Spelcomputers en Games > Games > Overige

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Levertijd (in dagen): 0

OMSCHRIJVING:
- Powerloader figurine van hoge kwaliteit.
- Vier extra speelbare personages: Private Hudson, Corporal Hicks, Private Drake en Sergeant Apone (iconen uit de film).
- Extra aanpassingsopties voor de Marines-personages.
- De geweldige vlammenwerper van Ripley!
- Exclusieve multiplayer wapens: Phase Plasma Rifle en Sonic Electronic Ball Breakers.
- Exclusieve USCM Academy firing range level
- USCM dossier: missie-instructies, schema USS Sephora, rekruteringskaart, verkenningsfoto LV-426, opstrijkbare USCM-badges, diploma
- Limited Edition Xeno hive verpakking.


DODELIJK. BLOEDDORSTIG. MEEDOGENLOOS.
Aliens: Colonial Marines, dat wordt uitgegeven in samenwerking met Twentieth Century Fox Consumer Products en is ontwikkeld door de alom geprezen studio Gearbox Software, geeft het befaamde franchise kanon ALIENS nieuwe bloedstollende spanning en een adrenalinekick waar je u tegen zegt. Spelers moeten het opnemen tegen de ultieme buitenaardse moordmachines, de Xenomorphs, in een spel met ongelooflijke beelden, bloedstollende actie, adembenemende en fascinerende solomodi, coöperatieve modi en competitieve multiplayermodi.

VERHAAL
Aliens: Colonial Marines begint op een ogenschijnlijk verlaten schip, de U.S.S. Sulaco, dat in een baan draait rond LV426. Spelers leiden een groep zwaar getrainde Amerikaanse Colonial Marines en gaan aan boord van het verlaten schip om te kijken welk lot de bemanning ten deel is gevallen. Ze moeten vechten om afschuwelijke verschrikkingen en hun eigen angsten te overwinnen, terwijl ze de waarheid achterhalen in een val die het volledige heelal omspant en de mensheid overlevert aan de genade van het moorddadigste en dodelijkste ras in het universum.

Ga in dienst bij het Colonial Marine Corps.
Rust jezelf uit met klassieke Colonial Marine-wapens, inclusief pulsgeweren, motiontrackers en vlammenwerpers.

De meest authentieke Alienservaring ooit.
Deze videogame is een waardig vervolg op het klassieke ALIENS van James Cameron. Betreed een naargeestige, sfeervolle wereld waarin de dood elk moment kan toeslaan.

Coöperatieve gameplay met drop-in/dropout.
Gearbox, de meester van coöp, brengt haar expertise naar het Aliensuniversum. Worden de Xenos te sterk? Roep de hulp van je maten in, zodat ze extra vuurkracht kunnen geven.

Vette competitieve multiplayer.
Speel als Xenomorphs of Marines in talloze spannende spelmodi: Team Deathmatch, Escape, Extermination en Survivor. Xenospelers moeten snel bewegen en allesverwoestende aanvallen timen. Marines nemen het tegen ze op met teamwork en ongelooflijke vuurkracht.

Uitrustingen en upgrades.
Maak de perfecte moordmachine. Verdien ervaringspunten om extras, nieuwe wapens en nieuwe looks voor het eskadron te krijgen.


ADVERTEERDER:
Naam: Movie-Outlet
Tel: 0682357517
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4698201/ko

Deel deze advertentie met:
|