Els de Schepper - roddelt

prijs
€ 16,95
datum plaatsing
11-01-16
conditie
nieuw
adverteerder
Movie-Outlet
type
aangeboden
adverteert sinds
09-11-2015
plaatsnaam
Bergen op Zoom
telefoon
0682357517
gezien
13 x
snelcode info
6262982

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Muziek en Film > Blu-ray

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Levertijd (in dagen): 0

OMSCHRIJVING:
Roddelen is kunst! Het is zelfs broodnodig. Hele economieën draaien op goedmoedige of kwaadaardige verzinsels en droombeelden die ons leven interessanter en spannender moeten doen lijken. "Wist je’t al van die? En heb je’t al gehoord van hem met haar? En dat die met die?"

Uiteindelijk draait alles om communicatie en verbinding. De wegen van de communicatie worden steeds uitgebreider. Zien we de bomen nog wel door het facebook- en twitterbos. Kom je uit een ander tijdperk als je nog gewoon een kaartje durft te schrijven i.p.v. een smsje of e-mail. Welke weg moet je vandaag kiezen om met elkaar in aanraking te komen en te blijven? En hoe leg je dat contact? Door te praten, te roddelen, te babbelen, te kletsen, te kwekken, te leuteren, te ratelen, te kakelen, te snateren, te chatten, te bloggen, te overleggen, te kijken, te smsen, te voelen, te observeren, te gibberen en welwillend onzin te verkopen? Op welke manier dan ook, we kunnen niet bestaan zonder elkaar. We leven door én met elkaar, het leven is onmogelijk zonder te communiceren met elkaar.

Bekijk trailer

ADVERTEERDER:
Naam: Movie-Outlet
Tel: 0682357517
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4698009/ko

Deel deze advertentie met:
|
Horen en zien...