10 Movies Bundel 4

prijs
€ 4,60
datum plaatsing
11-01-16
conditie
nieuw
adverteerder
Movie-Outlet
type
aangeboden
adverteert sinds
09-11-2015
plaatsnaam
Bergen op Zoom
telefoon
0682357517
gezien
23 x
snelcode info
6263028

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Muziek en Film > Blu-ray

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Levertijd (in dagen): 0

OMSCHRIJVING:
-The Agency: Terrorisme. Nucleaire bedreigingen. Biologische wapens. Een nieuw tijdperk. Een nieuwe oorlog. Deze magistrale film doet de rillingen over je lijf lopen en komt van vermaard filmmaker Wolfgang Petersen. Onder de vleugels van the Central Intelligence Agency en diens wereldwijde netwerk zet hij wederom een weergaloze sensatie in beeld en geluid neer. Werk je bij The Agency, dan is elke werkdag een kwestie van leven of dood, of je nu vecht tegen terroristische aanslagen of strijdt tegen nucleaire bedreigingen en biologische wapens. Gespecialiseerde agenten van de CIA maken gebruik van de allerlaatste ontwikkelingen en spelen een centrale rol achter de geheime acties die topspion Matt Callan buiten in het veld moet ondernemen.
- Terminal Error: Een kerncentrale explodeert. Een lift stort neer. Dit is nog maar het begin van een stroom van vernietigingen, die alleen een halt kan worden toegeroepen door Brad, de eigenaar van AutoCom, het grootste softwarebedrijf ter wereld, en zijn zoon Dylan. De verbitterde, voormalige partner van het invloedrijke computerbedrijf Elliot, creëert uit wraak een buitengewoon intelligente computervirus. Om vervolgens toegang te krijgen tot het computersysteem van AutoCom bouwt hij een vriendschap met Dylan op. Als Dylan zijn vader een plezier wil doen door de MP3 te uploaden, blijkt die MP3 het virus te zijn van Elliot, dat direct desastreus om zich heen grijpt door zich vliegensvlug door de servers van de stad te verspreiden. Vreselijke ongevallen zijn het gevolg. Brad, Dylan en zijn moeder Alex proberen wanhopig het virus te stoppen en als ze er achter komen dat Elliot de boosdoener is, smeken ze hem angstvallig het virus uit te bannen. Helaas, het virus blijkt nog sterker en intelligenter dan men dacht en gaat zijn eigen weg..Brad, Dylaan en Alex moeten een manier verzinnen om deze virtuele maar realistische doodsvijand te stoppen voor het te laat is.

-True women: True Women vertelt door de ogen van drie buitengewone vrouwen een legendarisch verhaal dat zich uitspreidt over 50 jaar, vanaf de Texaanse revolutie tot de Amerikaanse burgeroorlog. True Women is een verhaal over de vriendschap, overleving en overwinning van Georgia Lewshe Woods, Sara Ashby McClure en Euphemia Ashby King. Gedrieën weerstaan ze de ellende van de Texaanse revolutie en als de stad Alamo valt, weten ze te ontsnappen aan de wrede generaal Santa Anna. Aan de uiterste grens van de bewoonbare wereld bouwen ze een nieuw leven op en proberen ze zich staande te houden in de zakelijke wereld, waarbij ze te maken krijgen met gevaarlijke indianen, losgeslagen yankees, soldaten, overstromingen en droogte. Ze krijgen en begraven kinderen en weigeren zich aan te passen aan de geldende normen van die tijd. Sterker nog, het drietal leert hoe het zich in de politiek moet bewegen en komt op voor de positie van de vrouw.

- Circuit 2: De ondergrondse vechtclub he Circuit organiseert in de gevangenis Ogden tegen betaling barbaarse gevechten voor rijke beschermheren. Slachtoffers worden gedwongen met Cicuits Kampioen Pike Ten Strike Roberts de ring in te gaan. The circuit floreert tot onderzoekend verslaggeefster Nicole Kent in the picture komt. Ze wordt in Pikes cel gegooid, waar ze ruw onder handen wordt genomen en voor dood achter wordt gelaten.
Dirk Longstreet breekt in de gevangenis in om uit te vinden wie achter de aanval op Nicole zat. Hij weet de hulp van Max te krijgen zodat hij toegang krijgt zonder zijn identiteit te hoeven prijsgeven. Dirk doet zich voor als een gevangene en belandt onmiddellijk bij de vechtclub. Die geeft hemde kans een flink geldbedrag te verdienen door voor de gevangenisdirecteur te vechten. Dirk werkt samen met celgenoot Jack Black Jack Jessop en vecht zichzelf een weg naar de harten van de gevangenen en de portemonnees van de rijke toeschouwers. Dirk doet alles wat de gevangenisdirecteur van hem wil en wacht af tot hij Pike te grazen kan nemen, nog voor hij wordt ontdekt..of vermoord..

-Grownups: Steve en Eric hebben alles wat hun hartje begeerd: geld, een goed baan, een mooie auto en een prachtige vrouw. Het enige waar ze niet tevreden over zijn is hun eentonige seksleven! Steve en Eric worden al bang als ze eraan denken de rest van hun leven te moeten delen met een en dezelfde vrouw! Wanneer de mannen partnerruil voorstellen, moeten alleen de dames nog worden overgehaald. Grownups: liefde, trouw en ….partnerruil!!

- Promise Kept: Rechercheur Benn Simm verliest de controle over zijn leven als zijn vrouw wordt vermoord door een seriemoordenaar. Juist nu zijn privéleven aan diggelen ligt, wordt hem opgedragen een nieuwe mooie agente te assisteren. Samen met haar moet hij een meedogenloze agent ontmaskeren die criminelen vermoord nog voordat ze worden gearresteerd. Samen met zijn partner jaagt hij de moordenaar die voor eigen rechter speelt naar een afgelegen boerderij. Ze ontmaskeren hem en ze dwingen de seriemoordenaar tot een gevecht op leven en dood!

- Voodoo Tailz: Voodoo en Black magic brengt drie mooie meisjes uit Los Angeles meer en meer in de problemen.

- Street Crimes: In deze film speelt hij Brian ONeal, een pittige no-nonsense politieagent. Nadat zijn partners de bendeleden overtuigd hebben de wapens neer te leggen en hun haat in de ring uit vechten, verliest Gerardo, de meest machtige bendeleider, de controle over zichzelf. Gedreven door hebzucht , dwaasheid en macht schiet hij meedogenloos politieagenten en burgers neer. Twee agenten, riskeren alles om de buurt te ontdoen van drugs en geweld. De een met zijn pistool en de ander met zijn vuisten. Het centrum van de stad verandert hierdoor in een waar slagveld.

- Serial Killer: Seriemoordenaar William Lucian Morano, FBI-agente Selby Younger en detective Cole Grayson beleefden ooit een gewelddadige ontmoeting die ieders leven ingrijpend veranderde... Twee jaar later: Lucian weet te ontsnappen en richt zijn vizier weer op Selby en Cole die inmiddels gescheiden levens leiden. De seriemoordenaar blijkt het nu vooral op Selbys naasten en geliefden gemunt te hebben en een zenuwslopende race tegen de klok begint. Selby en Cole worden gedwongen weer intensief samen te werken om Lucians duivelse plan te dwarsbomen. Er ontstaat een beklemmend kat en muis spel want...wie jaagt op wie?

- To the Limit: Jameson, hoofd van de CIA, leidt een illegaal drugs circuit. Hij misbruikt zijn macht om zijn vijanden die op de hoogte zijn van zn smerige praktijken te elimineren. Via een verdwenen CD belanden topspionnen China en Colette in deze duistere onderwereld, die geregeerd wordt door de gevaarlijke Jameson. Te midden van exploderende bommen, partners die elkaar oplichten en militair getrainde moordenaars, moeten de sexy Colette en haar vriendin zien te overleven. En Jameson zal de eerste zijn die lijfelijk ondervindt wat het betekent als je een vrouw to the limit drijft! Review 10 Movies Bundel 4


ADVERTEERDER:
Naam: Movie-Outlet
Tel: 0682357517
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4698099/ko

Deel deze advertentie met:
|
Horen en zien...